2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ok o zaman canim iyyy bende sevmem oyle olsa hem sut cabuk gelirmis banyo yapinca ama ben sezaryende 1 hafta yapamiyorum
Ben de sezaryen oluyorum canım hemen de banyo yapıyorum. Ayağa kalkıp yürümeye başladıktan sonra banyo yaptırıyorlar. Ameliyathaneden çıkıp kendimi temiz hissetmiyorum hastabakıcı da yıkıyor sağolsun.

Gözün aydın canım bittimi askerlik yoksa izinemi geldi. Kız ben gecen baskasıyla karıştırdım seni. Kocan askerdeydi senin değilmi dedim oda yok eşim yanıbaşımda demişti

Bitti askerligi canım artık yanimda insallah :) Coook tesekkurederim

Bunun gorguyle ne alakasi var. Sacma sapan taraflara cekme istersen.
Normal dogumda olur da bir seyler ters gider acil sezeryan olur diye yemeye icmeye izin vermezler. Ayrica asagidan dikisli oldugun icin enfeksiyon riskine karsi yikanmaya da hemen izin vermezler. Sen ve senin dogumun bir enteresansiniz zaten.

Tasi hastaneye, evini de tasi sulaleni de gotur orda masa kurun yiyin icin bana ne ya. Isteyen de istedigini tasisin yedirsin icirsin. Sen bunlari yapinca gorgulu ben yapmayinca gorgusuz mu oluyorum. Cok ayip

bence de sen enteresansın canım normal doğumdan sonra iki gün duşa izin vermezler diyosun bide bunu tek otorite senmişsin gibi bi özgüvenle sölüyosun hani desen bana izin vermediler vs yine anlıcam ayrıca görgüm bu şekildedir senin gibi misafirle uğramam ne yerseler yesinler banane falan diyemem bu da tabi tarz meselesi herkes kendi bildiğini yapar kimseye yemek falan götürmeyin yada götürün diyemem sanki sen diyince seni mi dinlicem boş yere konuşmuş olucaz

Tasi hastaneye, evini de tasi sulaleni de gotur orda masa kurun yiyin icin bana ne ya. Isteyen de istedigini tasisin yedirsin icirsin. Sen bunlari yapinca gorgulu ben yapmayinca gorgusuz mu oluyorum. Cok ayip
ben senin tutumunu yanlış buluyorum sen de benimkini ama herkes kendi bildiğini yapsın diyorum kimse kimseyi kendi yoluna çekmeye çalışmasın asıl bu ayıp

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim. Benim gibi zor günler geçirenler var anladığım kadarıyla. Düşünmemeye çalışmak yada iyi şeyler düşünmek çok ama çok zor oluyor ama ben en kötü zamanda bile derin bir nefes alıp besmele çektim iyiyiz biz çok iyiyiz dedim durdum. Unutmayalım biz korkar endişelenir üzülürsek miniklerimiz nasıl dayanır dimi

Herkes farklı düşünceye sahip gerilmeye gerek yok arkadaşım. Ben de yapamam ,masa kurayım ikramlık hazırlayayım filan hiç bana göre değil. Ben diyorum ki ben Doğum yapıyorum siz bana alıp gelin ikramlıkları Sadece gelen ufaklıklar için şeker tabağım olur bir de tatlı yedirmek sünnettir diye lokum tabağı vardır o kadar. Kardeşim Doğum yaptığında karşı odada iki masa hazırlamışlardı ben daha evde öyle masa hazırlamadım Bana göre gereksiz ama o kişiye göre olması gereken birşeydi.

Benim dogumumda da etrafimdaki dogumlarda da doktorlarin tavsiyesi bu sekildeydi. Cok sukur benim etrafimdakiler cok gorgulu olduklari icin o sancinin icinde ugrasmayayim diye hastaneye yemeye icmeye gelmezler. Her taraf kan oluyor ya iyiki de gelip gormuyorlar diyeyim o zaman. Biz misafirlerimizi daha rahat bir sekilde evimizde agirlariz agirlamanin da alasini yapariz. Ozguvenimi oturup senle tartismayacam. Bu ozellikle senin icin de tartismaya kapali bir konudur.

ben senin tutumunu yanlış buluyorum sen de benimkini ama herkes kendi bildiğini yapsın diyorum kimse kimseyi kendi yoluna çekmeye çalışmasın asıl bu ayıp
Kimseyi tarafima cektigim yok sanki nedir. Kendini bir yarisin icine sokmaya calisan sensin. Herkes kendi bildigini yapmakta ozgur. Ortalik kan gölüne donuyor dedikten sonra insanlari korkutmamak adina bunun yanlis oldugunu oyle bir durum olmadigini yazdim. Yok insanlar yolu yarilamis bilmem ne. Iyi de hayatinda normal dogum yapmamis insan senin yazdiklarini okuyunca ne hissedecek. Gozunde ne canlanacak. Yemeklerden once esas bunu dusunmen lazim senin bayan görgülü

hııı belli belli ne kadar misafirperver olduğunu ben yargılamadım zaten sen kendin ele verdin tartışmaya da meyilli olan sensin gelenin gidenin yoksa bence seni düşündükleri için değil kendi huzurlarını düşündüklerinden

evet canım herkes açtı gözlerini doğum hakkında senden duyduklarıyla aydınlanmayı bekliyo hiç kimse bişey görmemiş daha önce

Canim dogum sonrasi ikramdan bahsetmiyoruz. Dogum yapasiya kadar yemek yenmesi bunun icin yemek goturulmesi tuhaf. Bu da mesele degil. Isteyen yesin icsin. Normal dogumda heryerin kan oluyor ifadesine ben tepki gösterdim ki ben de normal dogum yapan birisiyim. Milleti korkutmamak lazim. Ayrica konuyu gorguye getirip baglarsa her turlu tartismayi baslatir ortami da gerer.

ben götürmüşüm ister doğumdan önce yenir ister sonra yenir ona da mı burnunu sokuyosun

evet canım herkes açtı gözlerini doğum hakkında senden duyduklarıyla aydınlanmayı bekliyo hiç kimse bişey görmemiş daha önce

Gercekten seviyeni belli ediyorsun. Daha fazla cevap yazip senin seviyene inmeyecegim

Sevgili arkadaslar tum bu gereksiz tartismalar arkadasin uslub nedir bilmeden tartismasi ve bana görgüsüz demesi yuzunden olmustur. Ben sahsim adina hepinizden ozur dilerim

Kızlar gerilmeye gerek yok bence sakin kalmakta fayda var. Herkesin hayali farklı bu konuda. Kimse kimseyi kırmadan anlayış göstermeli bence. Ben süs sevmem sevene de karışamam. Doğum ve kanama konusuna gelirsek kardeşim iki normal doğum yaptı çok kanamalı olmadı gelinimiz yaptı kanaması çoktu. Ben sezaryen oldum ben de de öyle şakır şakır kanama olmadı. Ama olanlar da var. Burada kimse kendini bir başkasının yaşadığı durum ile kıyaslamasın. 3 doğum yaptım üçü de farklı oldu. Herkes kendi hikayesini kendi yaşayacak. Çok normal bir süreç bu. Ağrı da olacak kanama da.Ama geçecek . Lütfen gerilmeyelim ve anlayışlı olalım birbirimize karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…