- 27 Nisan 2016
- 891
- 976
- 33
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.541
Canim ben bebekte pihtulasma demedim :) kendi bacagimdan bahsettim
Ben de sezaryen oluyorum canım hemen de banyo yapıyorum. Ayağa kalkıp yürümeye başladıktan sonra banyo yaptırıyorlar. Ameliyathaneden çıkıp kendimi temiz hissetmiyorum hastabakıcı da yıkıyor sağolsun.Ok o zaman canim iyyy bende sevmem oyle olsa hem sut cabuk gelirmis banyo yapinca ama ben sezaryende 1 hafta yapamiyorum
Gözün aydın canım bittimi askerlik yoksa izinemi geldi. Kız ben gecen baskasıyla karıştırdım seni. Kocan askerdeydi senin değilmi dedim oda yok eşim yanıbaşımda demişti
@etka31112 gözün aydin teskere ile geldi dimi eşin izine falan degil.
Bunun gorguyle ne alakasi var. Sacma sapan taraflara cekme istersen.valla burda hamilelik yolunun yarısını aşmış insanlar var baya her yer kan oluyo arkadaşlar bunla gözünüz korkuyosa kusura bakmayın hayatın gerçeği yani
ayrıca yemek de götürürüm misafir de ağırlarım şerbet dağıtırım herkesin görgüsü ayrı sen uğraşamassan uğraşma
Hadi gözün aydın Rabbim başka ayrılık göstermesin inşallahBitti askerligi canım artık yanimda insallah :) Coook tesekkurederim
Amiiin canım Allah razı olsun:)Hadi gözün aydın Rabbim başka ayrılık göstermesin inşallah
Tasi hastaneye, evini de tasi sulaleni de gotur orda masa kurun yiyin icin bana ne ya. Isteyen de istedigini tasisin yedirsin icirsin. Sen bunlari yapinca gorgulu ben yapmayinca gorgusuz mu oluyorum. Cok ayipvalla burda hamilelik yolunun yarısını aşmış insanlar var baya her yer kan oluyo arkadaşlar bunla gözünüz korkuyosa kusura bakmayın hayatın gerçeği yani
ayrıca yemek de götürürüm misafir de ağırlarım şerbet dağıtırım herkesin görgüsü ayrı sen uğraşamassan uğraşma
bence de sen enteresansın canım normal doğumdan sonra iki gün duşa izin vermezler diyosun bide bunu tek otorite senmişsin gibi bi özgüvenle sölüyosun hani desen bana izin vermediler vs yine anlıcam ayrıca görgüm bu şekildedir senin gibi misafirle uğramam ne yerseler yesinler banane falan diyemem bu da tabi tarz meselesi herkes kendi bildiğini yapar kimseye yemek falan götürmeyin yada götürün diyemem sanki sen diyince seni mi dinlicem boş yere konuşmuş olucazBunun gorguyle ne alakasi var. Sacma sapan taraflara cekme istersen.
Normal dogumda olur da bir seyler ters gider acil sezeryan olur diye yemeye icmeye izin vermezler. Ayrica asagidan dikisli oldugun icin enfeksiyon riskine karsi yikanmaya da hemen izin vermezler. Sen ve senin dogumun bir enteresansiniz zaten.
ben senin tutumunu yanlış buluyorum sen de benimkini ama herkes kendi bildiğini yapsın diyorum kimse kimseyi kendi yoluna çekmeye çalışmasın asıl bu ayıpTasi hastaneye, evini de tasi sulaleni de gotur orda masa kurun yiyin icin bana ne ya. Isteyen de istedigini tasisin yedirsin icirsin. Sen bunlari yapinca gorgulu ben yapmayinca gorgusuz mu oluyorum. Cok ayip
Herkes farklı düşünceye sahip gerilmeye gerek yok arkadaşım. Ben de yapamam ,masa kurayım ikramlık hazırlayayım filan hiç bana göre değil. Ben diyorum ki ben Doğum yapıyorum siz bana alıp gelin ikramlıklarıTasi hastaneye, evini de tasi sulaleni de gotur orda masa kurun yiyin icin bana ne ya. Isteyen de istedigini tasisin yedirsin icirsin. Sen bunlari yapinca gorgulu ben yapmayinca gorgusuz mu oluyorum. Cok ayip
Benim dogumumda da etrafimdaki dogumlarda da doktorlarin tavsiyesi bu sekildeydi. Cok sukur benim etrafimdakiler cok gorgulu olduklari icin o sancinin icinde ugrasmayayim diye hastaneye yemeye icmeye gelmezler. Her taraf kan oluyor ya iyiki de gelip gormuyorlar diyeyim o zaman. Biz misafirlerimizi daha rahat bir sekilde evimizde agirlariz agirlamanin da alasini yapariz. Ozguvenimi oturup senle tartismayacam. Bu ozellikle senin icin de tartismaya kapali bir konudur.bence de sen enteresansın canım normal doğumdan sonra iki gün duşa izin vermezler diyosun bide bunu tek otorite senmişsin gibi bi özgüvenle sölüyosun hani desen bana izin vermediler vs yine anlıcam ayrıca görgüm bu şekildedir senin gibi misafirle uğramam ne yerseler yesinler banane falan diyemem bu da tabi tarz meselesi herkes kendi bildiğini yapar kimseye yemek falan götürmeyin yada götürün diyemem sanki sen diyince seni mi dinlicem boş yere konuşmuş olucaz
Kimseyi tarafima cektigim yok sanki nedir. Kendini bir yarisin icine sokmaya calisan sensin. Herkes kendi bildigini yapmakta ozgur. Ortalik kan gölüne donuyor dedikten sonra insanlari korkutmamak adina bunun yanlis oldugunu oyle bir durum olmadigini yazdim. Yok insanlar yolu yarilamis bilmem ne. Iyi de hayatinda normal dogum yapmamis insan senin yazdiklarini okuyunca ne hissedecek. Gozunde ne canlanacak. Yemeklerden once esas bunu dusunmen lazim senin bayan görgülüben senin tutumunu yanlış buluyorum sen de benimkini ama herkes kendi bildiğini yapsın diyorum kimse kimseyi kendi yoluna çekmeye çalışmasın asıl bu ayıp
hııı belli belli ne kadar misafirperver olduğunu ben yargılamadım zaten sen kendin ele verdin tartışmaya da meyilli olan sensin gelenin gidenin yoksa bence seni düşündükleri için değil kendi huzurlarını düşündüklerindenBenim dogumumda da etrafimdaki dogumlarda da doktorlarin tavsiyesi bu sekildeydi. Cok sukur benim etrafimdakiler cok gorgulu olduklari icin o sancinin icinde ugrasmayayim diye hastaneye yemeye icmeye gelmezler. Her taraf kan oluyor ya iyiki de gelip gormuyorlar diyeyim o zaman. Biz misafirlerimizi daha rahat bir sekilde evimizde agirlariz agirlamanin da alasini yapariz. Ozguvenimi oturup senle tartismayacam. Bu ozellikle senin icin de tartismaya kapali bir konudur.
evet canım herkes açtı gözlerini doğum hakkında senden duyduklarıyla aydınlanmayı bekliyo hiç kimse bişey görmemiş daha önceKimseyi tarafima cektigim yok sanki nedir. Kendini bir yarisin icine sokmaya calisan sensin. Herkes kendi bildigini yapmakta ozgur. Ortalik kan gölüne donuyor dedikten sonra insanlari korkutmamak adina bunun yanlis oldugunu oyle bir durum olmadigini yazdim. Yok insanlar yolu yarilamis bilmem ne. Iyi de hayatinda normal dogum yapmamis insan senin yazdiklarini okuyunca ne hissedecek. Gozunde ne canlanacak. Yemeklerden once esas bunu dusunmen lazim senin bayan görgülü
Canim dogum sonrasi ikramdan bahsetmiyoruz. Dogum yapasiya kadar yemek yenmesi bunun icin yemek goturulmesi tuhaf. Bu da mesele degil. Isteyen yesin icsin. Normal dogumda heryerin kan oluyor ifadesine ben tepki gösterdim ki ben de normal dogum yapan birisiyim. Milleti korkutmamak lazim. Ayrica konuyu gorguye getirip baglarsa her turlu tartismayi baslatir ortami da gerer.Herkes farklı düşünceye sahip gerilmeye gerek yok arkadaşım. Ben de yapamam ,masa kurayım ikramlık hazırlayayım filan hiç bana göre değil. Ben diyorum ki ben Doğum yapıyorum siz bana alıp gelin ikramlıklarıSadece gelen ufaklıklar için şeker tabağım olur bir de tatlı yedirmek sünnettir diye lokum tabağı vardır o kadar. Kardeşim Doğum yaptığında karşı odada iki masa hazırlamışlardı ben daha evde öyle masa hazırlamadım Bana göre gereksiz ama o kişiye göre olması gereken birşeydi.
ben götürmüşüm ister doğumdan önce yenir ister sonra yenir ona da mı burnunu sokuyosunCanim dogum sonrasi ikramdan bahsetmiyoruz. Dogum yapasiya kadar yemek yenmesi bunun icin yemek goturulmesi tuhaf. Bu da mesele degil. Isteyen yesin icsin. Normal dogumda heryerin kan oluyor ifadesine ben tepki gösterdim ki ben de normal dogum yapan birisiyim. Milleti korkutmamak lazim. Ayrica konuyu gorguye getirip baglarsa her turlu tartismayi baslatir ortami da gerer.
hııı belli belli ne kadar misafirperver olduğunu ben yargılamadım zaten sen kendin ele verdin tartışmaya da meyilli olan sensin gelenin gidenin yoksa bence seni düşündükleri için değil kendi huzurlarını düşündüklerinden
evet canım herkes açtı gözlerini doğum hakkında senden duyduklarıyla aydınlanmayı bekliyo hiç kimse bişey görmemiş daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?