2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burayı düzenli takip eden herkes senin ne kadar hem ben bilirim havasında yazılar yazdığını da biliyodur demek ki 5 aydır okumuş okumuş şişmişim haddini bildiresim geldi

Kızlar sizide sıkdım hep aynı şeyı sık sık soruyorum ama cok endişeliyım ya cok kilo aldımsa diye, şindiye kadar kac kg aldığnızı yazarmisiniz?.

canım kendi gibi düşünmeyeni aşağılamak dur öle olmaz böledir diye akıl öğretmek bana saygısızca geliyo ki defalarca iyi sen de kendi bildiğinden şaşma diyorum yine yaranamıyorum bide diğer arkadaşlara alıntı yapıp böle yapmayın bu tuhaf falan havalarına giriyo bi sen mi biliyosun diye soramıcak mıyız kibar davrandıkça eziklemeye çalışan bi tip bu yani

burayı düzenli takip eden herkes senin ne kadar hem ben bilirim havasında yazılar yazdığını da biliyodur demek ki 5 aydır okumuş okumuş şişmişim haddini bildiresim geldi

Arkadaslarimin takdirine birakiyorum. Tekrar cok ayip edildigini vurgulamak isterim.

Butun gün değil ama banada akşam yemeğimi hastane getirdi yedim yatdım epudural aldım yıne yatdım arada kalkdım acıklığa bakdılar yıne yatdım sonra kalkdım doğurdum 1-2 saat sonra odaya gitdim yemeğmi getirdiler yedim.

Yikanmak değil ama doğum olduğu günden hep bana sık sık alt tarafnı suyla yıka dediler dikişler yüzübden normal doğumdu benımkı.

Hanımlar,
hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğumlar dilerim, yalnız rica ediyorum kimse kimseyi görgüsüzlük vb şeylerle itham edip polemik yaratmasın, sonuçta hepinizin amacı bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak, geri kalan ritüeller, yapmak istedikleriniz veya doğumda yaşananlar kişiye özeldir, herkes farklı davranır, herkesin doğumu farklıdır.

İlk defa hamilelik yaşayan arkadaşları da doğumda kişiye özel yaşanan durumlarla strese sokmaya gerek yok.

Hayırlı geceler diliyorum.

Keşke herkes bunun idrakinda olabilse gercekten cok tecrubesiz arkadaslarimiz var gereksiz korkuya kapiliyorlar en ufak birseyde onlar adina cok uzuldum benzetmeler hic hos olmamis mudahaleniz icin tesekkurler.

Keşke herkes bunun idrakinda olabilse gercekten cok tecrubesiz arkadaslarimiz var gereksiz korkuya kapiliyorlar en ufak birseyde onlar adina cok uzuldum benzetmeler hic hos olmamis mudahaleniz icin tesekkurler.

Rica ederim, haklısınız 2. veya 3. evladını kucağına almayı bekleyen tecrübeli anneler paniklemeyebilir ama ilk kez anne olacaklar strese girecektir, zaten yeterince endişeleri vardır, bir de biz kendi doğum tecrübelerimizle strese sokmayalım onları.

Hepinize kolay ve sağlıklı bir doğum, stressiz güzel bir hamilelik diliyorum

Süt kokulu bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olsun inşaallah

Saygılarımı sunuyorum tatlı hamileler

Ben 5 kilo aldım :) bundan sonra devamı da gelecek galiba 4 ay 2,5 kg falan aldı. Bu ay başladım almaya boğazımı tutamıyorum
İste asil bu haftalardan sonra cok aliniyor ama boşver azicik iradeyle dogum sonrasi verilir helede aktif emzirilirse daha kolay gidiyor :)

Biz yatarak devam edicez geceriz seni :)
Ben de zaten yattığım için aldım kilo, hiç hareket yoktu hayatımda , yeni yeni gözümü açıyorum bulantılardan. Sağlıkla geçsin inşallah kilo vermek de birşey yok. Ben hepsinde 17 kilo aldım hepsini de verdim . Bunu da veririz hele bir kucaklayalım minnoşları

Bende 15 almistim ama bunda 20 ye dua edicem sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…