2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İste asil bu haftalardan sonra cok aliniyor ama boşver azicik iradeyle dogum sonrasi verilir helede aktif emzirilirse daha kolay gidiyor :)
İnşallahh. Yokk çıtı pıtı olsam kaygılanmam da 1,76 boyla dana gibi olurum wala:)) amann sağlıklı plsunlarda öyle böyle veririz napaşım şahsen eşimde bi fitnessçı değil yani :))

İste asil bu haftalardan sonra cok aliniyor ama boşver azicik iradeyle dogum sonrasi verilir helede aktif emzirilirse daha kolay gidiyor :)
İnşallahh. Yokk çıtı pıtı olsam kaygılanmam da 1,76 boyla dana gibi olurum wala:)) amann sağlıklı plsunlarda öyle böyle veririz napaşım şahsen eşimde bi fitnessçı değil yani :))

Bence bu boyla al anacim sen hic korkma biz ne yapalim 1.5 metre boyla dussek yuvarlanip gideriz top misali

Ben emzirme döneminde hiç veremedim kilo, ne zaman ki memeden ayrıldılar o zaman zayıfladım. Neden ben de ters işliyor bu dönem acaba
Cunku cok buyuk ihtimalle tatli, sekerli, serbetli ne varsa birde karbonhidrat agirlikli ne bulduysan yedin sut yapsin diye :) ama sadece su icmen yeterliydi sut icin :)

Gule gule kullan canim benim bebisde ters bazen zor yuruyorum inan ki oglumda kucuk bi yere gidince illa ki kucak istiyor. Bende abartili olmasada yinede suslemesi olsun diye istiyorjm canim musait olursan atarsin gule gule kullansin bebegin insallah

Canim benim aldığım süsleme seti bundan n11 de 40tl

Eklentiler

• 81C338A4-B62B-4797-8EBA-6A8FCB8E3F93.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
Cunku cok buyuk ihtimalle tatli, sekerli, serbetli ne varsa birde karbonhidrat agirlikli ne bulduysan yedin sut yapsin diye :) ama sadece su icmen yeterliydi sut icin :)
Çok aman aman da yemedim aslında . Su çok içtim ama ben de ödem problem oldu onu geç farkettim ben. Bilmiyorum hayırlısı artık bakalım bunda ne olacak?

Ay 1 saat yoktum neler olmuş Bende toplam da 5,500 aldım ama bundan sonra almam yerine vermem gerekiyor malum şeker diyet şeker testi olduğundan belli ağzıma tatlı birşey sürmedim şimdiden özledim nasıl dayanıcam

Pazartesi bende şeker testine giricem cok stres yapıyorum 3 günde bir kendim açlık tokluk olcyorum hep iyi çıkıyor ama o şekerli suyu içinde başka mi olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…