2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesi bende şeker testine giricem cok stres yapıyorum 3 günde bir kendim açlık tokluk olcyorum hep iyi çıkıyor ama o şekerli suyu içinde başka mi olur bilmem
Stres yapma canım o anda stres yaparsan yüksek çıkar bak benim ilk aldıkları çok iyi çıktı 1:83 2:228 3:144 çıktı sen stres yapma çok kolay yapılıyor zaten

Şimdi lavoda bir damla açık renk kan geldi peçeteye anlamadım vajinadanmı yoksa çok afedersiniz popoda çatlak oluştu gebelikte ondanmı anlamadım ama korktum

Selamlar tekrar... bosu bosuna kendinizi strese sokmus tartismissiniz. Bosverin ya hu, kim nasil istiyorsa o sekilde rhaaf rhat yasasin bu donemi. Herkes icin bir kez yasanacak bir durum allah dert sikinti vermesin...

Ben de girip girip cikiyorum oyle. Boluk porcuk uykulardayim. Midem cok batiyor ya ne yesem elimi midemle laburgamin arasina koymam gerekiyor... sanirsin son aydayiz.

Bu arada minnos kizcemin fotosunu atmayi unuttum detaylidan sonra... onu da ekleyeyim. Gerci ayaklarini yuzune kaoafi hep sagolsun yeri darmis gibi iki buklum yattigindan. Bir de kilo konusu tartisilmisti ama benimki de 480 gram ve bence kilolu dehil, yine de takilacak birsey degil, dogunca aliyorlar nasilsa. Yeter ki saglikka alalim kucagimiza...

Eklentiler

• 20180414_233852.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 77

Maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallah iyiki bu renkli ultrasonu icat etmişler eşim renkli ultrasonda gördükten sonra inanmaya başladı :)))

Nasıl da kibar maşallah

Bende daha yeni 52.5 oldum hamile kaldığım kiloya ulaştım..ilk kizimda 52 ile hamile kalıp 58 le doğuma girmiştim simdi umarım 60 i geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…