2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallah iyiki bu renkli ultrasonu icat etmişler eşim renkli ultrasonda gördükten sonra inanmaya başladı :)))

He valla. Ben bile simdi acip acip bakiyorum surekli, onlar ne yapsin. Disardan anca o kadar idrak ediyorlar

Nasıl da kibar maşallah

Tesekkur ederiz diger fotolar daha net ve karsidan ama boyutu büyük geldi yükleyemedim. Bir de pozisyon değiştirip acsaydi kendini daha guzel olacakti

Gecen bi hemsire arkadas yazinca ogrenmistim benim bebek hareketi sandigim sey aslinda kasilmaymis hadi karnin bi tarafi top gibi olup sertlesiyor ve 10 15 sn sonra normale donuyorya.. bu bende yaklasik 4 haftadir var ama gunde bir kac kere oluyordu hic onemsemedim.. iki gundur biraz fazla oluyor internette okuduklarimi hic yazmayim Allah korusun.. ne zaman ciddiye almaliyiz veya ne kadar siklikla olursa doktoru aramaliyiz bi bilen varmi???

Çok stres yaşadıysan yada kendini çok yorduysan artabilir. O internette yazanlara çok takılma ben onlara kalsaydım şimdiye on kere doğururdum:) rahim hızla büyüdüğü için kendini doğuma hazırlıyo ve yalancı kasılmalar oluyor. Bunlar bazen magnezyum ve kalsiyum eksikliğinde de olabiliyor. Kasılma olduğunda yan yatıp dinlenirsen geçmiyosa ve sıklığı gittikçe artarsa ve adet ağrısı tarzı ağrıların eşlik ederse doktoru bilgilendirmen iyi olur. Bide kasılmaların en iyi ilacı bol su içmek.

Magnezyumu bende okudum kullanmiyordum hatta demin siparis verdim bitane belkide ondan siklasti bu ara ama haraketimi falan degistirince geciyo sukur

Canım hemen endiselenme başka sorunun yoksa bebisin hareketleri vs olabilir

Doktorumuz bana 12. Haftada verdi hem de kullanmakta fayda var normal kramp ve sancılar içinde gerekli zaten
Ben kendim aldim valla kullanmaya baslayim bakalim doktorum cok rahat multivitamin bile onermedi kafana gore al kullan diyo gidincede hemsiresi multivitamin aliyomusun diye soruyo o kadar.. kabizlik icin probiyotik kullanmak istiyorum onerdiginiz bi marka varmi veya yazarmisiniz diyorum yok al birini kullan diyo Omega 3 icinde oyle yapmisti sen bilirsin diyo :) yanma hissim var acaba enfeksiyon mu var diyorum sanmam cranberry suyu ic dedi bana tahlil mahlil hakgetire ama o ise yaradi hakkini yemeyim

Günaydın güzel anneler uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum takipteyim ama yoğunluktan yazamıyorum. Bende o meşhur çantadan 15 gün önce aliekspressden sipariş etmiştim dün elime ulaştı çok çok kullanışlı bi çanta ve çok büyük baya kaliteli. Çanta almamış olanlar kesinlikle düşünebilir Yanındaki battaniyeyi de ben ördüm oğluşuma. Bi an önce doğsalar da sevsek minnaklarımızı

Stres yapma canım o anda stres yaparsan yüksek çıkar bak benim ilk aldıkları çok iyi çıktı 1:83 2:228 3:144 çıktı sen stres yapma çok kolay yapılıyor zaten
Bende Cumartesi gittim 1:86 2:154 3:166 çıktı. Doktor ile görüşmedim ama diyet verecek bu değerler ile sanırım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…