2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, pastili bilmiyorum ama ayva çekirdeklerinin üstüne yarım bardak kaynar su al, soğuyunca jel gibi oluyor, onu ara ara yudumla canım. Göğsünü sıcak tut, geçmiş olsun canım.
Saol canim Bir deneyeyim öksürmekten uyuyamadım yine boğazım çok kotu tahriş oldu

Anammm ben vurunmam diyodum kacis yok mu simdi

Gunaydin canlarim okuyorum okuyorum ama sohbetlere uzak kaldim maalesef
Benim.ayak tabanlarim acayip aciyor sizde olan varmi 35.5 ayak numaram ben ondandir diye düşünüyorum vucut agirligi arttikca baski artiyor diye mi oluyor acaba

Ben Avenoo newborn kullandım canım. Öyle aham şaham değil , hassastı benim kız, alerji filan yapmadı, ama onun dışında bir farklılık göremedim. Bübchen daha yumuşak gibiydi.

Gunaydin canlarim okuyorum okuyorum ama sohbetlere uzak kaldim maalesef
Benim.ayak tabanlarim acayip aciyor sizde olan varmi 35.5 ayak numaram ben ondandir diye düşünüyorum vucut agirligi arttikca baski artiyor diye mi oluyor acaba
İkizimi buldumm Çinde doğacakmışız biz, tr-de ayakkabılar bize göre üretilmiyor ))

Çok geçmiş olsun fena ısırmış yavrusu falan varsa saldırgan oluyolar

Bu arada benimde tansiyonum yükseliyo gebelikten önce 9 6 falan oluyodu şimdi küçük tansiyon 9 a 10 a çıkıyo yapılabilecek bişede yok geçen gün devlet has. Aciline gittim 13 10 tansiyonla ultrasonda görmek istedim bebişi gitmez olaydm ultrasonda bakarken tuhaf tuhaf şeyler söyledi sana bişe demediler mi falan ddi kalbim duracaktı korkudan rahim ağzı kısalmış ddi vajinal ultrason yaptı bide ondada aynısını söyledi erken doğum olur ddi ertesi gün kendi dr oldğu hastaneye gittim rahim ağzı normal ddi 3.56 cm hatta fazlası var ddi şimdi ne yapmalı bu acildeki dr u

Bana oyle geldi sanki. Oglumda böyle degildim. Simdi gayet unumu elemisim elegimi de asmisim o derece yani. Kiz analari bilir belki
Ben kizimda hergun desem ayip olmaz dimi :) hattaaa ertesi gun doguma girdim o derece. Bundada oyle(ydi) ama artik 40 cikmasini bekleyecegiz malulen emekli etti bizi oglan :)

Solgar tavsiye ederim hic tereddut etmeden kullanılabilir.

kedilerden zaten aklım çıkardı şimdi hepten korktum

çok çok geçmiş olsun tanıdık kedi olsa da yapacak bişi yok
allahtan doktorun sorun yok demiş

resimlerr resimlerr :)

bende dün iyiydim cumartesi zten geç eve gittim
dünde kalktık kahvaltı yaptık sonra uzuunn bi yürüyüş yaptık
eve geldim 2 günlük yemek yaptım sonra uyumuşum

telefondan kk ya girmeyi sevmiyorum Allahtan da beni çok engellemiyor yoksa :) adam beni atacak evden hep telefonlasın diye hahhaha

Anneler balık hapına devam ediyor musunuz ? Yada onun yerine ne kullanıyorsunuz ?

ben haftada 1 -2 içiyorum acayip iştah açıyor çünkü
ama haftada 1 balık yemeğe çalışıyorum yettiği kadar

Herkese hayırlı haftalar diyet listesini tutuşturdu doktorum elime 11 kilo almışım toplamda,şeker çıkmadı ama diyete başla dedi,bebekde tombik bi bebk olacak gibi oda 10 gün ilerden gidiyor dedi,ferrum verdi decavite devam bide calsiyum istedim arada kemiklerime bıçak saplanıyo gibi oluyordu,bu arada abisinin bebekleiğinin aynısı ya surat :)

günaydın arkadaşlar umarım her şey yolundadır ben iş yerinde yoğunlukdan giremiyorum bır haftadır zaman çalısırken cok da cabuk geçiyor mus .inşallah ağustos çabuk gelir de kucağımıza aldımız günlerde çabucak gelir

abisine benziyecek desene bende abisine benzettim kızımı geçen inşallahda öyle olur maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…