2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

abisine benziyecek desene bende abisine benzettim kızımı geçen inşallahda öyle olur maşallah
Benimkide ablasinin kopyasi ama isin can alici kismi ablada baba kopyasi :) oglan ayni baba suan sacta gozukmuyor usgde esimde kel sanki onun resmini cekmis dr :)

Son düzenleme:
Kalp atışı kese konuşurken nerelere geldik baksana

Canm bu ikisinin farkını nerden bilebiliriz.
Canim alirken sormak lazim. Iceriginde yaziyordur. Omega 3 kaynagi muhakkak yazar. Bak bende solgarin ilaci vardi ordan sana resim atayim. Solgarin iceriginde alt kisimda isaretledim hangi baliklarin kullanildigi yaziyor. Doktorlar buna dikkat edip bize ilac verirler zaten. Ama doktor vermeyince biz kendimiz takviye olsun diyip ezbere kullanmayalim. Bir de karacigerden yapilan ilaclar daha ucuz oluyor.

Eklentiler

• Screenshot_20180416-100018_Gallery.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
Gule gule kullanin canim benim. Merco cok keyiflidir hele onunla yolculuk yapmak. Bizde C180 var. Arabayi degisecek olsam yine merco alirim. Kazasiz belasiz kullanin insallah
Hosgeldin aramiza. Gecen tansiyonla ilgili bir sey sormustun onu sordum sag olcumleri her zaman dogruyu gosterirmis

Pek alakasız olacak ama
ben bu lohusa terliği diye satılan terliklerden giymicem
hastanede nasıl terlik rahat olur sizce nasıl bir şey alayım
ağustosda havlu terlik yakmaz mı

Bende balık hapı dışında multivitamin içiyorum ama içinde balık yağı varmı bilmiyorum bi araştırayım, devlet hastanesindeki doktor vitamin alıyorsan gerek yok dedi benimde hapım bitti henüz almadim cok hap içtiğim icin biraz sıkıntı oluyor bende içerken bulanıyor midem

Canim resim atsam da cekmece icinden fazla anlasilmaz. Dedim ya sana oglumun dolabina yerlestiriyorum diye. Kizima simdi oda yapmayacam. Bebek odalari 4 yasa kadar bile kullanilmiyor sonra ne yapacam bunu diye kivraniyor insan. Ben bekleyip 4 veya 5 yasinda calisma masali genc odasi alacam. Bu surede oglumdan kalan besik sonra da misafir yataginda bi sekilde idare edecem. Resim atayim cekmecenin. Sol tarafta hastane cikislari var. Ortada zibin takimlari citcitli badiler. Kutunun icinde agiz bezleri önünde coraplar. Sag tarafta battaniyeleri ve havlusu var. Cekmecede toz olmasin diye de ortu icinde duruyorlar. Ustunu de kapatiyorum. Daha buyuk 3-6 ay ve sonrasi icin aldiklarimi henuz yikamadim.

Eklentiler

• Screenshot_20180416-102146_Gallery.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 70

yok nasıl yerleştirdin diye merak ettim :) bi sürü şey almıştın ya
ondan dedim miss gibi bebek kokmuştur ev şimdiden

yok nasıl yerleştirdin diye merak ettim :) bi sürü şey almıştın ya
ondan dedim miss gibi bebek kokmuştur ev şimdiden
Attim resim. Deterjanlardan dolayi bebek kokuyor evet. Daha cok sabirsizlaniyor insan inan ki. O kucucuk seyleri eline alip yikayip utuledikce icinde olsa da sarip sarmalasam diyorsun

Valla gecmis olsun tam parcalamalik vajinal hic baktirmam devlette krndi dr una guven boz ver devlettekini tansiyona da dikkat et

Ben de solgar kullaniyordum hamilelikten once. En guvenilir ben de Solgar olduğunu dusunuyorum. Hatta resim attim zaten içeriğinde direk baliklari yaziyorlar
Kesinlikle fiyat olarak epey farkediyor ama faydadan ziyade zarar verecek birseye 3 verecegime buna 5 veririm :)

Pek alakasız olacak ama
ben bu lohusa terliği diye satılan terliklerden giymicem
hastanede nasıl terlik rahat olur sizce nasıl bir şey alayım
ağustosda havlu terlik yakmaz mı
Sartmidir :) neyle rahat ediyorsan onu al hatta al evde varsa evden gotur eger tacını cartini curtunu yapicam terlikte takim olsun demiyorsan tabi.

@Historian91 bak baska balik yagi atiyorum simdi. Ustunde cod liver oil yaziyor. Ben maviyle isaretledim. Biz bu detaya dikkat etmezsek eczaci zaten balik yagi oldugu icin bunu da verebilir.

Eklentiler

• Screenshot_20180416-103310_Gallery.webp
    10 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…