2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

As canım güzel haberlerle gel inşallah.

Ay koca delikanlı olmuş maşallah oğluşa kordon nasıl dolanmış açılmazmı dr ne dedi canım
Bu haftalarda yerleri geniş olduğu için olabiliyromuş kendiliğinden açabilirde öyle kalabilirde riskli bir durum yok dedi ama 2 hafta sonra yine çağırdı

Insallah detaylin çok gûzel gecer bi aorun olmaz rabbimin izniyle

As canım güzel haberlerle gel inşallah.
Sağolun kızlarr allah razı olsunn. Aslında yarın hem benim detaylım hemde kp nin(akciğer kanseri) taraması var çokt önemli bi tarama içim tuhaf çokta severim kp yi. İnşallah kötü bi sonuç almayız allahın izniyle

Merhaba kizlar :) nasilsiniz :) ozledim sizleri yazamiyordum epey simdi arada derede firsat buldum gireyim dedim gecmise bakamiyorum cunku 1000 kusur mesaj birikmisti :) herkes iyidir insallah
İyiyiz canım göbek büyütüyoruz sen nasılsın hersey yolundamı? İyi etmişsin okumamakla hep evham dolu sayfalar hersey bildiğin gibi :)

Sag yuksek cikti sonra bi daha sagdan .oolcem dedim hata verdi anlamadim yani
Nette parmaktan ölçüm yaparken dikkat edilmesi gerekenler yaziyor. Hassas bir ismis aslinda. Parmagi deldikten sonra hemen deliğin yanina basip kani hizli cikartmamak lazimmis. Parmagi deldikten sonra parmagin alt kismindan yukari dogru sıvazlamayla cikarmak lazimmis. Parmagin ortasini degil yanini delmek lazimmis. Evdekiler zaten hastaneye gire %15 eksik olcermis.
Bunlarin hepsi dogruysa ölçümlerin hepsi yanlis olur benim

Vay anasini yaaa olek biz ayol
Ay bu aralar buhran geciriyorum zati bi de basima seker cikti girdum bunalima cikamiyorum zehirli igne yaptirasim var

İyiyiz canım göbek büyütüyoruz sen nasılsın hersey yolundamı? İyi etmişsin okumamakla hep evham dolu sayfalar hersey bildiğin gibi :)
Oh masallah canim buyusun gobusler :) bizde durumlar ayni oglan hasta ben perisan traji komik hal aldi bizim halimiz :) boyle boyle geçiyor gunlerimiz.. Aman iyi olsun herkeste evham gelir gecer :)

Mustelanın bebek şampuanını kendime kullanıyorum,hem saçıma hem vücuduma. Çok memnunum. Bebek için biraz daha araştıracağım. Alternatif güzel bir ürün bulamazsam Mustela alırım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…