2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım. Bakalım hayırlısı dursun köşede

Merhabalar, düğün telaşından dolayı uzun zamandır katılamadım aranıza, herkes iyidir umarım, bana da haftaya şeker yüklemesi yapılacakmış ama çok emin değilim yükleme yaptırmak konusunda
Benim de az kaldı ama hala kararsızım

Kızlar annemle konuştum bugün kendisi ebe. Dedim bazen bşr tarafta toplanıyor sertlik hissediyorum. Bebek yeri daraldıgı için bir yere toplanır oraya baskı yaparmıs. Poposu aayakları kafasını dayarmış. Yön değiştirdiğinde geçer zaten dedi. Suyun içinde sabit nasıl dursun diyor. Yani hemen panik olmayın diye dedim.

Bebek arabası almayı düşünüyorum bu aralar. Aranızda Babyzen Yoyo kullanan ya da kullanan tanıdığı olan var mı?

Eklentiler

• D251EFA8-6DA9-4A8D-B843-C4D6F6D2E959.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar, düğün telaşından dolayı uzun zamandır katılamadım aranıza, herkes iyidir umarım, bana da haftaya şeker yüklemesi yapılacakmış ama çok emin değilim yükleme yaptırmak konusunda
Doktoruna güveniyorsan ona bırak derim ben.

Ben hep sabahın köründe uyandığım için fark etmiyor bana işe 9 da gitsem sabah 6 da ayaktayım
Ben hic altida kalktigimi hatirlamiyorum esime diyorum bebekler erken kalkiyormus siz baba ogul vakit gecirirsinz ben sonradan araniza katilirim simdilik tamam diyor ama is ciddiye binince ne olacak gorecez

Bebek arabası almayı düşünüyorum bu aralar. Aranızda Babyzen Yoyo kullanan ya da kullanan tanıdığı olan var mı?
Kullanmadim sadece magazada denedim ama bu aralar populer Ingilterede.cok hafif ve surumu kolay ama bana oyuncak araba gibi geldi.sanki ileri yaslar icin yenidogandan cok.

Bu haftalarda yerleri geniş olduğu için olabiliyromuş kendiliğinden açabilirde öyle kalabilirde riskli bir durum yok dedi ama 2 hafta sonra yine çağırdı
İnşallah açar canım doktorun risk yoktur demişse yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…