2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gece vajinal fitil kullanmaya basladim, sabaha kadar da hic kalkmadim, ama sabah kaltigimda ve ve simdi akintiyla beraber bir kismi disari cikiyor, bu normal mi?
Normal cnaım bir kaçgün öyle beyaz akıntı gibi kremsi gelicek temizleniyor için merak etme sonra mis gibi oluyor:)

Reactions: D-E
Teşekkür ederim canım. Hamişliğin bu durumunu da gördük olsun , bebek iyi olsun da bez de takarım artık
gecmiş olsun canım insan cok panıklıyor malesef ama sağlıklı olsunlardaa bende gecen hafta bı damla kan gördum lavaboda kosa kosa ve ağlaya ağlaya doktora gıttım allaha şükür birşey cıkmadı hatta o kdar ağlıyodumkı heralde doktor bıyık altı güldü tamam ya bişe yok işte ağlama falan dıye

canım gelmıs gecmıs olsun
bızı delı ettı bu hamıslıkler:) hayırlısıyla alsak kucagımıza ınsallah

Benim bebek aşağıda. Oturarak değil, yatarak istirahat et diyor hep

Ağladım ben de canımız onlar. Allahım hepimize yardımcı ol, yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım!

Sağol canım. Aman otursun oturduğu yerde. Gözüm karardı, kızım korkmasın diye zorla tuttum kendimi bayılmayım diye
Cidden diyorum sonda taktırmak istiyorum artık bıktım wcye koşa koşa git et ha birde kesin bi gün kaçırırım o ayrı mesele iyi olsun da bebişler biz sidikli olalım

kızlar bana 3 ayrı doktor bebegımın cınsıyetını kız dedı
ultrasonda ben de gördum bacak arası boş yanılma olmaz:)
ama bı tanıdıgıma 23. haftada detaylı da kı doktor erkek demıs
bugune kadar kız beklıyolardı dıger doktor alısverse baslayın kız demıstı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…