2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cidden diyorum sonda taktırmak istiyorum artık bıktım wcye koşa koşa git et ha birde kesin bi gün kaçırırım o ayrı mesele iyi olsun da bebişler biz sidikli olalım
Ben de istiyorum. Geçen gün kızım soruyor annee sen ne olsun istersin? Dedim ki kızım, banyoya tv, bir de mümkünse şişme yatak istiyorum. Çocuk aaa diye şokta kaldı

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bişey yokmuş.

Geldim kızlar ben
Bebişlerim iyiymiş ne surat ne bişey hiçbirşey anlamadım iç içe geçmiş gibiler herleri daralıyor artık bence
Biri 1070 diğeri 950 gr olmuş teyzeleri
Maşallah canım bak olmuşlar bile 1000 gr şükür dikişlerin iyi mi doğumla ilgili bişey dedi mi. Kendimden çok seni merak eder oldum

Ben de istiyorum. Geçen gün kızım soruyor annee sen ne olsun istersin? Dedim ki kızım, banyoya tv, bir de mümkünse şişme yatak istiyorum. Çocuk aaa diye şokta kaldı
Ahhhh ne hayaller var ama bugünümüze şükür bişey olmaz Allahın izniyle ben kendimi rahatlatmaya çalışıyorum mantıken çoğu gitti azı kaldı bu kadar zaman geçtiyse kalan 13 haftada geçecek diye sonuçta benim çin 25 gitti kaldı 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…