2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hımmm ilk zaman için ideal o zaman ama kısa kollu giyebilirler inşallah
Hastanenin içinde çekilecek fotoğraf bide pelusler içinde çekiliyo resim hastanede giyilir evdede giydirilir burda dışarısı içinde ince tulumlar oluyor ya uzun kollu onları giydiririm diye düşünüyorum.

Kızlar nasılsınız çok heyecanliyim ya az kaldı çok da korkuyorum bu doğum şekli ne zaman belli olmaya baslar
Bende normal doğum istiyorum çok merak ediyorum doktoruma sordum, son dakkaya kadar hiç belli olmaz çocuğun zevkine bağlıymış kimisi normal doğuma gitmişken sancılı çocugun döndüğü bile olmuş ve acil sezeryana alınmış. Bizim agustos bebişleri çok nazlı bakalım bizi ne sürprizler bekliyo. Saglıkla gelsınlerde bişekilde gelecekler artık kaçış yok :)

Çok arastirmadim cnm oyuzden sordum ama sıkıntı yoksa doktorunda müsade ediyorsa prblm yok demekki

Senin icin sıkıntı olmaz cnm ama ben suan 27 haftaligim haziran başı 31 yada 32 haftalik oluorum uçak skıntı olabilir bnde kısa arabayla gidilecek yerleri tercih ederim

Reactions: D-E
Kızlar bugun doktora gıttım bebegımın asagıda oldugunu ve cok kılo aldıgımı boyle olursa erken dogum olabılıcegını soyledı cok moralım bozuldu. Bebegı asagıda olan var mı? Dınlen de demedı bende sormayı unuttum

Merhaba kızlar. Doktordan geliyorum, çünkü gece uyumadan önce azcık altıma yaptımve bu kendiliğinden geldiği için suyum geldi sandım. O değil de bayılıp ölecektim korkudan. Soğuk terler boşandı benden. Sabahı zor ettim, eşim de hastaydı çocuk odasında uyuyordu diye kaldırmadım. Sabah söyledim panikledi, kızı okula, ben doğru hastaneye. Temiz cıktı herşey şükür. Akşam uyumadan iki saat önce fazla su içme dedi Neyse şükür. Ağladım dayanamadım.

Çok güzel olmuş böyle baskılı. Güle güle giysin Arya yavrumuz inşallah canım

Ben varım canım bana Dr çok gezinme dedi evden kapı dışarı çıkmasın 3 haftadir

Senin icin sıkıntı olmaz cnm ama ben suan 27 haftaligim haziran başı 31 yada 32 haftalik oluorum uçak skıntı olabilir bnde kısa arabayla gidilecek yerleri tercih ederim
Canim ilkonce doktorunla konus, belki sikinti olmaz, cunku dedigim gibi doktor raporun olunca ucaklar 36 haftaya kadar hamileleri aliyor. Olmazsa arabyla gidersin, ben turkiyede yasamiyorum, onun icin ucakla gitmemiz sart, onun icin mayisi tercih ettik.

Tarçınlı suyun bana faydası oluyor canım onu da bir dene. Akşamları yalnızca kötü hissettiğim zaman aşağı parka iniyorum ben. Eşim de balkondan izliyor ))))

Hayırlı sağ salim yolculuklar sana canım.

Kızın kac aylık canım bende bu konuyu araşdırmışdım, ama hamile kaldığmda zaten emeyı burakmışdı, sakıncası yok diye biliyorum bende.

Bu hamikelikde oluyor cok utandırsada bizi, ben bile gecen suyum geldi sandim o kadar korkdumki insan anlayamıyor gercekden suyumuz gelse nasıl anlıycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…