2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım
artık bu kaçırmalar olabilir aman stres yapma
kaslar gevşiyor baskı artıyor
bu bebişler annelerini ne çok yordu

hem be arkadaşım öyle bi korku yaşadın adamı neden uyandırmıyorusun
allah korusun suyun gelmiş olsa ne olacak
bırak kalksın hasta olsa bile
keyiften değil ya

bizde ilişki yasak değil ama ben korkuyorum o yüzden yasak koydum

Geçmiş olsun canım çok şükür

Kızlar hepinize merhaba,yazmaya pek vaktim olmuyor ama okumaya çalışıyorum genelde. Herkes ve bebişlerde çok çok iyidir inşl. Benimde bgn şeker yüklemem vardı malesef benimde 1 değerim baya yüksek çıktı ilk saat olan,diyetisyene yönlerdirdi doktorum 15 gün diyet yap sonra açlık tokluğa bakalım dedi. Diyet listesi soran arkadaşlar vardı,eğer yükleyebilirsem listeyi yükleyim dedim fikir olur belki. Gerçi klasik bir diyet listesi ama belki işe yarar. İlk arada meyve ve süt vardı süt yerine 10 badem veya biraz leblebi olabilir dedi

Eklentiler

• IMG_4084.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 55
Geldim kızlar ben
Bebişlerim iyiymiş ne surat ne bişey hiçbirşey anlamadım iç içe geçmiş gibiler herleri daralıyor artık bence
Biri 1070 diğeri 950 gr olmuş teyzeleri
Ohh masallah canim sakin kendine 28 . Hafta diye hedef gosterme ne kaldi ona 2 hafta artik hedefi 34. Haftaya cekelriz :)

Haklısın canım da, tekbaşına paniklemek daha iyi en azından bir de onun paniğini çekemeyeceğimi düşündüm ))) o benim sakin durduğum şeyde bile 70 kere aynı soruyu evirip çevirip sorar beni çıldırtır bu sefer ne olurdu bilmiyorum. Durmadan bana soracaktı kesin sumuydu termiydi şumuydu bumuydu, kaç ml idi, kaç olması gerekir emin olmadan kendime gelmeden hiç ellemeyim dedim. Sonra saatlerce bekledim yine sızacakmı diye , o zaman giyinip çıkması iki dk onun , sabaha karşı uyuya kalmışım öyle.

Inşallah sağlıklı olsunlarda inşallah bir avazda normal dogurabilirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…