2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kasık agrisi yasayan var mi? Cok şiddetli degil ama hafif hafif. adet baslayacagi zmn olurdu bnde genelde oyle bir agri.backlarim fln ayni sekilde.bilgisi fikri olan var mi? Ne agrili evhamlı annisler olduk ya.

Aksam seker òlcümümû yaptiktan sonra ciksak yûrüyûse sabahki aclik sekerinin dûsmesine bi faysa edermi acep canlar yine diyeceksiniz şeker konusu siye ama benimde baska sorunum yokki

Bende onu yaptım şimdi uzanıyorum belimde ağrıyor bugün kaburgalarım falan oyuzden dışarda yürüyecek halim yoktu bende evde volta attım
Öglen sekwrim 105 cikmisti simdi aksamin 1 saatlik òlçümûnû yapacam bakalim kac cikacak bu diyetisyen niye banada sizinki gibi sadece 2 saat sonra òlc demedi psikolojim bozuldu ya

Kizlar kasık agrisi yasayan var mi? Cok şiddetli degil ama hafif hafif. adet baslayacagi zmn olurdu bnde genelde oyle bir agri.backlarim fln ayni sekilde.bilgisi fikri olan var mi? Ne agrili evhamlı annisler olduk ya.
Bende bugün mevcut cnaım özellikle sol kasığım ağrıyor bide hep aşağıda vuruyor kasılma varmış gibi hissediyorum bugün bir tuhaf yada bundan sonra böyle olacak heralde

Öglen sekwrim 105 cikmisti simdi aksamin 1 saatlik òlçümûnû yapacam bakalim kac cikacak bu diyetisyen niye banada sizinki gibi sadece 2 saat sonra òlc demedi psikolojim bozuldu ya
Ya stres yapma sen bukadsr kafana takıyorusn stresinden yükselir az rahat ol çıkarsa da düşer merak etme sen dikkat ediyorsun zaten çok yükselip bebeğe zarar vermez

Geldim kızlar ben
Bebişlerim iyiymiş ne surat ne bişey hiçbirşey anlamadım iç içe geçmiş gibiler herleri daralıyor artık bence
Biri 1070 diğeri 950 gr olmuş teyzeleri
Oh masallah haftasina gore kilolarida cok guzel iyi bakmışsın annesi. Siz ikiz analarini ben sollayip ilk ben doguracagim belli oldu :)

Yok ya erkenden evlenecen acemiyken yapacan çocugu sende cocukla bûyûyecen suram agriyo
Bende bugün mevcut cnaım özellikle sol kasığım ağrıyor bide hep aşağıda vuruyor kasılma varmış gibi hissediyorum bugün bir tuhaf yada bundan sonra böyle olacak heralde
Ben artik assagi vurmalarini evham yapmiyom kac kere sordum doktora oda kac kere ayaklar asagida olunca mesaneye kasiklara tper dedi sonumuzu hayir getirsin rabbim

Bebek mi asagiya vuruyor canim..onu bnm bebiste yapiyor sıklıkla.iki kasigimda agriyor canim suan.galiba biraz zor gunler bizi bekliyor gibi

Geldik canim 3 saat sürdü ama rahat geldik sukur. Yalniz Keşan da don atlet yaniyorduk sicaktan gece bile acik yatıyorduk. Anam İstanbul ne sogukmus hirka giydim battaniye altindayim geldigimden beri :)

Biz kızçemle yûrüyûş yaptık geldik sizler neler yapiyorsunuz canlar hep evhamlardan konusuyoruz biraz bòyle konusalim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…