2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kızçemle yûrüyûş yaptık geldik sizler neler yapiyorsunuz canlar hep evhamlardan konusuyoruz biraz bòyle konusalim mi
Tam yemek yaparken sigorta attı yemeğim yarıda kaldı kp gitti ama ruhunumu bıraktı ne aç aç kocamı bekliyorum:) iyi yapmışsınız seneye ellerinden tutup öyle gezeriz inşallah

Tam yemek yaparken sigorta attı yemeğim yarıda kaldı kp gitti ama ruhunumu bıraktı ne aç aç kocamı bekliyorum:) iyi yapmışsınız seneye ellerinden tutup öyle gezeriz inşallah
Insallah canim sinirlenme canim bebisin hissetmesin hazirda boseyin yokmu esin gelene kadar idare edecek

Kızlar benim hamile olduğumu öğrenen çevremdeki herkes vajina antremanı yap wc ye gidince ki ileriki aylarda altına kaçırma diye. Sizler yaptınızmı onu? Nesrinay86 canım ondanmı kaçırdın acaba merak ettim ben ilk ayımdan beridir uyguluyorum ve hiç problem yasamadım kaslarını çalıştırıyormuşsun o şekilde

Kegel egzersizlerini diyorsun galiba canim..o evet dedigin gibi faydalıymış bizlere ama gebelikte ben herseyden korktuğum icin cesaret edemedim.zaten hergun yeni bir agri sanci

Kizlar hic giremiyorum katilamiyorum sadece firsat buldukca okuyorum konustuklarinizi
Is hayatımın en stresli 1 ayini gecirdim daha da devam edecek gözüküyor cinlerimi tepeme cikariyorlar gerilmeyim bebegimi dusuneyim diyorum ama is disiplini iste dayanamiyorum umarim bebegim kötü etkilenmiyordur bu durumdan

Sıkıp gevseterek mi yapiyorsun canim

Ben herzaman yapıyorum canım ilk Doğumdan sonra alışkanlık haline getirmiştim toparlaması için yardımcı oluyormuş

Bugûnde benim kizçe cok hareketliydi bide artik sert vuruyo canimi cok yakti ònceden bi uerden hissederdim simdi her yerdem vuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…