2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gobekte aldi basini gidiyor. Erkek göbeği bi değişik oluyor cidden kizimda yayvan gobegim vardi aşırı sismemistı ama şimdi basketbol topu yutmus gibiyim
Benimde göbeğim oyle, ilk kızımda boyle değildi, görümcemin 9 yaşındakı oğlu her gordüğünde yencemin karnında top var diyor.

Sen çok yoruluyorsun canım kızında tekme falan atıyor benim oğlan gibi ama yorgunluktandır o bi yarım saat uzanıp dinlensen bak bakalım nasıl oynar

Sen çok yoruluyorsun canım kızında tekme falan atıyor benim oğlan gibi ama yorgunluktandır o bi yarım saat uzanıp dinlensen bak bakalım nasıl oynar
Şu an kızımı ayğımda uyutdum bahanem oldu uzandım bi cok az hareketde şimdi his etdim ama cok az, yarına kadar küvetli hıs etmessem dr gidicem.

Şu an kızımı ayğımda uyutdum bahanem oldu uzandım bi cok az hareketde şimdi his etdim ama cok az, yarına kadar küvetli hıs etmessem dr gidicem.
Cnm sen yinede kucuk çocuğun varsa karninı korumaya calis, bebek tamam korunaklı bi yerde ama buna güvenmemek lazım icerde nasıl oldugunu tam olarak hicbirimiz bilemeyiz oyuzden kizinin tekme falan atmasına izin verme için rahat olsun

Canim ne korursa korusun sen yinede karnina tekme atmasina izin vermeseydin keske bir dr a git istersen

Cok dikat ediyorum ama cok asabi bu şideti nerden öğrendiğini bilmiyorum aile içerisinde hıc bir şekilde şidet orneği yok tv desen sadıce trt cocuk izletiyorum oda arada kı cok eytici cizgi filmler var kesinlikle kotu örnek yok.

bende kaçırıyorm ve hoş bir durum değil özelliklede hapsururken antraman nasıl oluyor cnm
Direk açıkça söylim kaslarını çalıştırıyorsun yani çişin geldi wc ye gittin direk yapmıyorsun. Biraz çişini yapıp tutuyosun yapıp tutuyosun 3 veya 4 kere yapıyorsun bu şekilde ve kasların çalışmış oluyor dışarı çıktığında falanda çok faydası oluyor çişini tutabiliyorsun damlamıyor. Açıklayıcı olsun diye direk anlattım inşallah faydasını görürsün ben görüyorum.

Sukret bence ne gobegi :) harika valla ben plates topu gibi oldum
Şükürler olsun tabiki yeter ki sağlığımız yerinde olsun :) hayatımda ilk kez göbeğim olduğu için değişik geliyor sadece yoksa oğluşum iyi olsun da gerisi hiç dert değil tüm anneler çok güzel ve tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…