2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Pikapii sade gobis olmaz baska yerleri de sisirmek lazim
Eki Görüntüle 2143610
Maşallah kız şişkooooo bide göbeğim yok bilmem ne diyo :) sende bebege kilo alıyorsun kendin fazla almamışsın kuzum ne kendini bunalıma sokup duruyorsun ohh ne güzel kuzucuk büyümüş yukarıda çıkmış dr normal hamileliğinin tadını çıkar bir sorunun kalmamış dicek bak görürsün. Göbüşün aşağıda degil yukarda şimdi normale dönmüş.

Valla hic biriniz benim gobegime su dokemezsiniz
Senin durum farklı kuzum hareketsiz kaldın bu yaramaz oğluşu tutabilmek için neler çektin ve başardın oğluşunla birlikte. Kanlar içinde uyandığın günü ve neler yasadıgını çok iyi hatırlıyorum zor günlerden geçtin çok şükür varsın kilo olsun bende boşladım dikkat etmiyorum kilo depresyonuna girmiyorum oğluşum sağlıkla gelsin yeter.

Çok harekettendir canım o bende 2 hafta boyunca tekme hissetmedim sadece popoyu karnıma dayadı kastı falan ama şimdi dinlenebiliyorum ve yavrumu çok güzel hissediyorum. Hareket ediyorsa agrın sızın yoksa korkma. Ama bunu fırsata çevirmek istiyorsan söyle doktora götürsünler hem cinsiyetini net öğrenirsin hem bebişini görürsün için rahat eder.

Hayır canım salı günü 40 haftayıda doldurdu akiam biraz sancılanmış ama net bişey yok
Benim kardesim oğlunu 41. Haftada doğurdu gecikebiliyolarmış öyle ama 41 i geçerse çocuk gelmek istemiyormuş vede zararlı olduğu için sezeryana alıyorlarmış.

Kızlar, erkek çocuğu olanlara soruyorum sünneti doğar doğmaz yada 20 gün sonra falan yaptıran var mı? Bebek olduğu için sıkıntı yaratiyor mu?
Canım ben 7 aylıkken yaptırdım biraz bekledim çünkü doğumda da anestezi aldı hastanede de anestezi ile yaptıkları için biraz vücudu anesteziyi atsın istedim ama bunu 5 aylık olmadan yaptırcam inşallah

Cok fenasin :)))

İnşallah çıktı canım oazartesi gidelim bakalım

Kızlar, erkek çocuğu olanlara soruyorum sünneti doğar doğmaz yada 20 gün sonra falan yaptıran var mı? Bebek olduğu için sıkıntı yaratiyor mu?
Ahh yaram desildi esimle bir turlu anlasamiyoruz ben 40 cikmadan istiyorum o ise buyusun bilsin sunnetini diyor cildiracagim. Belli ayin altinda genel anestezi olmadan yapıyorlar bu cok buyuk etki erken istememde birde enfeksiyondu suydu buydu ayrica bez icinde iyilesmesi cok cok daha kolay insallah isimi ikna edebilirim. Narkoz almasini istemiyorum onu gectim bunun korkusunu travmasini yasayacak bir yastada olmasini istemiyorum derdi dugunse illa kestirip dugun yapilmasi sart degil dugunu cok sonra yapanda var bakalim ne gelecek başımıza yasayip gorecegiz.

Benim kardesim oğlunu 41. Haftada doğurdu gecikebiliyolarmış öyle ama 41 i geçerse çocuk gelmek istemiyormuş vede zararlı olduğu için sezeryana alıyorlarmış.
Evet salı günü 41 olacak oda ama hiç bi belirti yoktu dün akşam biraz sancılanmış en kısa sürede gelir inşallah

Eşimde hemen yptrtmak dusucesinde. Sanki bi arkadaş hemen yptirmişti göbeği yle aynı anda iyilesti demisti öyle hatrliorum ama çok mu erken olur bebek daha gözünü açmadan falan yada bı kac ay sonra belki uygun olur ozmn doktora sormak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…