2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de mideden başlıyor ve çok rahatsız oluyorum o sebepten ötürü sende de oluyor mu yanma ya da şişkinlik ? Gaviscon içebiliyordum diğer hamileliklerde bunda içemiyorum kusturuyor beni.
Tabiki yanmanin alasini yasiyorum :) surekli nefes darligi cekiyorum siskinlik mesela egilemiyorum cok komik oluyor :) benim cocuk enteresan bazen en yukarda oluyor bazen en asigida dun tam sol bogrume tekme atti arkaya dogru organlarimla savas icinde

Benimde gögsum sıkısiyor kriz gecirecekmis gibi olluyorum midemde hep baskisi. Dun biraz oynadi canjm acidi galiba yer degistirip yukari cikti agri kalmadi catimda tek tarafli var biraz diyorum ki dra gidip dert yanicam gitmeden iyilesiyor agriyan yerlerim

Bebekte enzim eksikliği varsa sorun oluşturuyor bakla , genelde erkek bebeklerde oluyor ve anne tarafından geçiyor dayıda falan varsa dikkat etmek gerek ama daha önce yediniz bir şey olmuyorsa çok korkacak bir durum yok

Yukari cikmasi senin icin iyi degilmi canim belki doktorun arrik yúrúyebilirsin

Ozellikle 27 haftadan itibaren daha çok nefes darlığı cikiomus rahim göğüs kafesine yaklaştıkça diyaframa baskı yaparak derin nefes almayi engelliyor, çift yastikla yatiorum bacagimin arasında ekstra bi yastık bi saga dön bi sola dön kocam en sonunda yataktan kovacak beni

Hahaha :) evet canim yukarda oldumu altta agri olmuyor ama surekli nefes darligi cwkiyorsun ama yukarda olmasi daha iyi asagida benim kasiklarima agri yapiyor bu cocuk :)

Aynen canim senin gibiyim cift yasrik digeri bir sirtimds bir karnimin altinda don dur ben bi gece uyuyamadim sola yatsam solum agridi saga yatsam sagim benim velet keyfine duskun olacak enine yatiyor galiba :) benimi az daha yukari ciksa kafasi agzimdan gorunurr

Dün öğleden beri bebek hareket etmedi, cok yorulduğum için ondandır sandım akşam oyumadan önce sadıce dayandığnı his etdim, şimdi tam kv söyluycekdim hareket etmediğni kücük minik bir tekme his etdim ama sadıce o kadar biraz korkuyorum acıkcası, dün kızımı ayağımda salıyarak uyuturum hep cok huysuzlanmişdi karnıma cok kotu tekmeler atdı, amnoyon sivisi korur diye cok önemsemedim, bayada yalancı kasılmam oldu dün, şimdi sancim ağrım, kanama lekelenme yok ne yapmalıyım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…