2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya psikolojik olarak onun sitresiné girmesi kötü olur bide bebek olunca hemen iyilesiomus bakalım doğsunlarda sağlıkla, karar veririz artik bazen hastanede teklif edebiliyor yonlendirirler bizi.

Dra sor canım ben çocuk hastanesinde olsun istedim herhangi bit sorun çıkarsa orası daha teşekkülü diye anestezisiz yapmıyorlardı o yüzden bekledim ama dr benim oğlumda 10 aylık henüz yapmadım demişti çocuk cerrahıydı tabi ebeveynlerin seçimi bu birde bazı erkek bebkler kireçlenme ile doğup çiş yapamıyorlar onları ilk gğnlerde mecburen sün et ediyorlar tabi

Aynen ya psikolojik olarak onun sitresiné girmesi kötü olur bide bebek olunca hemen iyilesiomus bakalım doğsunlarda sağlıkla, karar veririz artik bazen hastanede teklif edebiliyor yonlendirirler bizi.
Bi haftada gayet güzel iyileşti oğlum sıkıntısı zaten ilk iki gün canım ama sana da bebeğe de iyi bakan birileri olursa yaptırmanda fayda var hiç ilerki yaşları beklemeyin derim yaşına girmeden yaptırmak en güzeli tecrübeyle sabit

Zopan elinden düşmüyo valla bunların hakkından geliyorsun fırsat verdinmi hepsi yere atar fenalardayım diye evhamdan. Afferin sana valla
Kiz valla biri diyo kiloluyum oburu diyo her tarafimdan sistim kiz varya su zayif olupta sistim kiloluyum diyenler insallahh son aylarimizda bu aldiklarinizin uc katini alirsiniz biz siskolarda bi kac kilo anca aliriz sonuctq diyetteyiz allahim cok aminnnn

Birgün çok sakin birgün çok hareketli oluyorlar bence endişe edicek birşey yoktur

Kız sen elime geçme cadıııııııııı şişko oldum iyice az mı anam 76 kilo kaç gündürde tartılmıyorum

Evet yaaa bakiyorum hamile olmadan onceki karnim resmen ama hep sikayet hep sikayet elimde kalacaklar :)))))

Kız sen elime geçme cadıııııııııı şişko oldum iyice az mı anam 76 kilo kaç gündürde tartılmıyorum
Olacaksin tabiki hamilesin yahuu normal yani :) 40 kilo alanda var 3 kilo ile doguma girende yapacak birsey yok rahatlayin azicik kendini zorlayarakmi aliyorsun illa kilo alayim diyemi ugrasiyorsun yooo eee ne bu stres

Evet sanırım cok hareketden, biraz uzandim 10 dakıka gecmedi his etdim, firsata cevire bilirdim ama zaten 2 hafta sonra randevum var boşu boşuna korkutmak yerine 2 hafta daha bekleye bilirim,

Valla bende sünneti geciktirmek istemiyorum bizdede aynı dert var düğünü istersen 10 yasında yaptır dedim bende ama sünneti daha erken yaptırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım burda sünnette yasak nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…