2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yakin zamanda gelme durumunuz yok mu?

Evet sanırım cok hareketden, biraz uzandim 10 dakıka gecmedi his etdim, firsata cevire bilirdim ama zaten 2 hafta sonra randevum var boşu boşuna korkutmak yerine 2 hafta daha bekleye bilirim,
Siz köydemi yaşıyorsunuz canım? Neden hamileliğin boyunca sadece 3 kere kontrol oluyorsun sağlık ocagı falan yokmu

Kız kardeşim 1 aylıkken yaptırdı canım ,oda kilosundan dolayı o kadar beklediler ,zayıf bir bebekti.2 gün bile sürmedi iyileşmesi. Anestezi olmadan yaptılar ağlamadı bile maşallah. Ben 8 yaşında yaptırdım 1 ay iyileşmesi sürdü kanaması ödemi korkusu ayrı bir dert oldu başıma. Oğlum olsaydı hastaneden çıkmadan yaptıracaktım ben.

Yapayım ben de onu çocuktan önce kendim bezlenmeden.

Yakin zamanda gelme durumunuz yok mu?
Varsada yok canım kv kp gına geldi istemiyorum bi müddet görmek kp dün gitti zırt pırt geliyo kv temmuzda gelecek 3 aylığına tr ye gitsek mecbur onlara gidecez o yuzden gerek yok görmim. Burda turk doktoru ayarlamaya çalışacam bulacam bir yolunu bakalım.

Siz köydemi yaşıyorsunuz canım? Neden hamileliğin boyunca sadece 3 kere kontrol oluyorsun sağlık ocagı falan yokmu
Hayır canım dr. Risksız hamilelikde bütün hastalarna aynı şekilde randüvü veriyor kızımda riskli olduğu için bazen 2 haftada 1 gidiyordum.

ben de hurma ve ada çayı çok tükettim son haftalar canım gerçekten açılmaya faydası oluyo bunların

Kontrole gittigimde arnavut bir kız 1 aylık bebeğini sünnet ettirmişti çok rahat geçti herkese tavsiye ederim demişti.

Hahaha aminnnn beter olsunlar şişko diye adları çıksın

Hastane için hastane çıkış takımını inçe battaniye bez ıslak mendili pilim kremini çorap kendi pijama takımlarımı götürürüm yeter
canım 10 ar 10 ar toplam 20 çıtçıtlı bady bana çok geldi 6 aya kadar sanki daha azıyla idare edilir çünkü günde bir ya da gün aşırı makineye atıp yıkancak kurutup tekrar giydirirsin

evet canım ben de aynı şekilde 4 yaş giysileri alıyorum ne kilo var ahım şahım ne boy çok abartılı ama firmaların satış politikası biraz bence yaşına göre küçük satıyolar giysileri hemen yenisi gereksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…