2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bend aynı böyle eşimle bunun tartışmasını yaşıyorum bende ilk doğar doğmaz istiyorum ama oda senin eşin gibi istemiyor hatırlasınmış çıçuk hatırlamasa daha iyi bence hele sünnet düğünü olayı hiç bana göre değil oğlumun pipisini kestirip milletin önüne Dikmek istemiyorum takı takmaları için ilk oğlumda biraz geç oldu malesef okula başlamadan ama onada düğün falan yapmadım

canım 10 ar 10 ar toplam 20 çıtçıtlı bady bana çok geldi 6 aya kadar sanki daha azıyla idare edilir çünkü günde bir ya da gün aşırı makineye atıp yıkancak kurutup tekrar giydirirsin
Evet haklısın cnaım bende onları azaltmaya karar verdim alışverişe kuzenimle gidicem oda Ağustos’da Doğum yaptı geçen yaz fazla dedi bunlar yardımcı olucam ben sana dedi ama bakalım ben bu alışveriş işini çok takıyorum kafama zaten daha birşey almadık Türkiye’den alacağız diye beklemek Haziran’a geç olmaz inşllah

Çok doğru ya. Benimkinin de eylülde 7 yaşı dolacak, lcw 10 yaş elbise aldım, fermuarı 5 parmak aralı kaldı kapanmadı. Bütün yaz kıyafetlerini 11-12 yaşlara aldık

Oyy maşallah paşalara baya büyümüşler toplamda 2 kilo oldular deilmi canım çok tatlıı yaa
Evet canım 2 kilk bebeler anaları aldı 12 kilo :)

Maşllah çok güzel görünüyorsunuz hem fazla kilolu hiç görünmüyorsun göbüş çok güzel görünüyor
90 ı devirdim kuzum ama çok sağol güzel görüşün için
Ttttt Maşallah Maşallah. Bu göbişi ayakta taşımak çok zor olurdu gerçekten
Hahahaaa haklısın
Yatakta dönerken bile aşırı zor bazen kociş destek atıyor

Valla benim jer zaman vardi kilom belkide daha da olacak ama dunyada hic birsey oglundan degerli olamaz onu hayata saglikli getirmeyi basarabilirsem kiloyudda veririm yada vermem orasi bana kalmis :) hic umrumda degil

Ben saglikli olursa 10 aya gelmeden yaptirmak istiyorum zaten oyle sunnet dugunlerinede karsiyim saglik icin yapilan birseyde milletle gobek atmaya gerek yok psikologlarda kisisel gelisim icin dugunu onermiyor erkek ustunlugune karsiyim

Hahaha amin bacim amin :)

Kızlar selam nasılsınızz:) ben karar verdim mustelanın ürünlerini alıcaö ama bi dünya ürün çeşidi var kimisi de gereksiz geldi bana. Hangi parçaları almak lazım mesela saç ve vücut şampuanı hem bir ürün var hem ayrı ayrı ürün. Bunu ayrı mı almak lazım. Mesela masaj yağı var masaj yağı mı almak lazom nemlendirici krem mi bi bana yardım edin bacılar

selamm hayırlı hafta sonları
kızlar maşalalh resimlerinizi gördüm

ben sebamed şampuan aldım yalnızca
çocuğu sudan geçirip çıkartyıorsun hasta olmasın diye dediler
o yüzden gereksiz geldi diğerleri
johnsons baby nin bebek yağı var bende denize gittiğimde kullanıyordum ekstra bişi almadım saf zeytinyağı kullanırım birde diyorum masaj vs için
pişik içinde sudocrem aldım birde bepanthen baby alcam yeterli diye düşünüyorum

Merhabalar, ben de araştırdığım kadarıyla mustela saç ve vücut şampuanı, pişik kremi ve vücut losyonı yeterli oluyor
Bebek yağı kışın öneriliyormuş, inş sağlıkla herkes bebeklerini kucaklarına alır

Anneler agustos ortası gibi doğumum olacak nasipse, malum havalar sıcak olur hastane çıkışı ve battaniye İşini karAr veremedim siz nasıl aldınız? Resim atarmısiniz? Uzun kollu mu kısa kollu mu? Hastane çıkışı setlerinde genelde kalın penye battaniyeler oluyor, o sıcakta kalın mi gelir ?

Ben saglikli olursa 10 aya gelmeden yaptirmak istiyorum zaten oyle sunnet dugunlerinede karsiyim saglik icin yapilan birseyde milletle gobek atmaya gerek yok psikologlarda kisisel gelisim icin dugunu onermiyor erkek ustunlugune karsiyim
Cnm eşimde sünnet törenlerini sevmiyor neyin kutlaması neyin üstünlüğü diyor oda doğru aslında ya takı için yada göstermelik oluyor ama herkesé saygı duymak lazım tabi

Bebeklerin vucudu cok hassas cok çeşitli urune karsiyim acikcasi. Vucudunu sampuanlama geregi duymuyorum sacina kullandigim urunden akan temizliyor. Bebe yaglari losyonlari kremleri yerinede en sagliklisi halis zeytinyagi. Ben kizimda asitini aldigim zeytinyagini sprey kolonya sisesine doldurdum elimin altinda tuttum. Bezini degisirken bile krem yerine o yagi kullandim. Ne pisik bildik nede vucudunda dokuntu soyulma tahris tarzi birşey. Her banyo sonrasida babasi yagladi hatunu :)

Son düzenleme:
Yenidoğan bebekler vucut isilarini ayarlayamiyorlar ilk dönemlerde o yuzden kisa kol olmaz ama battaniye penye kalin olmayanlardan olabilir kalinda abarti olur sanirim. Ben ince penye battaniye alacagim ama icinde uzun kollu tabiki.

Cnm eşimde sünnet törenlerini sevmiyor neyin kutlaması neyin üstünlüğü diyor oda doğru aslında ya takı için yada göstermelik oluyor ama herkesé saygı duymak lazım tabi
Biz karadenizliyiz bizde genelde sunnet dugunu olmaz. Kestirdik diye kutlama yapip insanlari takiya cagirmak gibi oluyor rahmetli babam derdiki dugun dedigin bir keredir oda evlenirken ne bu kestik gelin diktik gelin:) o misal. Ama esimde trakya kulturunde büyümüş dugunde dugun bide ustune kendini bilecek ani olacakmis nasil bir aniysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…