2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin bi hevesi oluyo cnm eşinin öyle bi hevesi varsa onada hak vermek lazım kendi kulturnde muhakkak alışmış olduğu şeyler vardir insanlar ne görüyorsa onu uyguluyor sende eşini kırma bence ortak bi yol bulursunuz

Agustos ortası pekte sıcak olmaz diye düşünüyorum. Hastame çıkısı içindeki battanıyeler öyle çok kalın değil. Ayrıca yenidoğanlar doğunca hemen adapte olamazlarmış. Yani öyle incecik giydiremezsin zaten o zamanda. Ama battamiye kalın geliyorsa sana müslin örtüler var ya da pazen battaniye.

O anlamda sıkıntı yok varsa yapilacak düğün ama illa 8-9 yasinda olmasina gerek yok anlasamadigim yer o bebekken olsun bitsin ortak nokta bu eger bulusabilirsek :)

Bende bübchen şampuan pişik kremi bebek yağını almaya karar verdim
Canım, ebebekte bübchen pişik setine bak istersen, uyguna geliyor hem yağı hem iki tane kremi var içinde. Bir de sabununu al derim toto yıkamak için. Cildi hiç kurutmuyor, bütün bebeğe de kullanılır, nemli tutuyor.

Sağol canım burdada vardı dedim burdan alayım ama bakayım ebebekte daha uygunda ordan alırım

Valla bende kendim gidip mağazadan yada internetten daha bişi almadım halasi kotonun sirketinde satinalmada calisiyor ordan 7 tane falan citcitli badi 3 tane mont şort falan getirdi ama genel ihtiyaclari için benim bkmam lazım çok acelesi yok ya haziranda falan alirım diye dusunuorum birde kzimdan kalan bazi unixex kiyafetler var onlarıda kullanicam yepyeni hepsi.

Cnm mustela çok iyi bir marka kizimda ilk doğduğu zmnlar bi vücut kuruluğu olmuştu o kadar ürün arasinda sadece mustela geçirdi kuruluğu . Onun disinda ben ilk şampuan olarak sebamed kullanmistim hem saç hem vucut için kullaniliyordu hiç sıkıntı yaşamadim ayrıca nemlendirici ve masaj yagi ayrı kullanmadim vucut kremi ztn masaj niteligindeydi oda çok iyi gldi ayri almaya gerek yok. Pışik kremi ayrı tabiki. Benimde oglum için secimim mustela yada sebamed olucak.

Son düzenleme:
Kızlar şeker yüklemesini yaptırmamaya karar veren var mı? Ya da herkes yaptırdı mı?
Ben yaptırmadım. Var çünkü, ölçünce yüksek çıkmaya başlayınca anladım. Yükleme yaparsam 200ü hayli hayli geçer bebeğe de zarar olur. Normal yemek sonrası 168 çıkıyorsa... Kendim dikkat ediyorum dengeyi tutuyorum illa birinin demesine gerek görmedim canım

Ben toklugu düsûrdüm buseferde açlik çıkıyo dún 99 du bugûn 100 allah sonumu hayir etsin aksam yemiyomda ben anlamadin

Bİzim hiç birşeyimiz Yok teyzesi ondan diyorum geçmi kalırım diye artık dayanamazsam en yakın burdan Trabzon’dan gider alışveriş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…