2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Sadece gentle şampuan olani sipariş verdim hem saç hem vücut kullanılabiliyor
Diğerleri bencede gereksiz belki şu masaj yağı da alinabilir

Kızlar şeker yüklemesini yaptırmamaya karar veren var mı? Ya da herkes yaptırdı mı?
Ben hala kararsızım 10 gün sonra gideceğim doktora. Bugün şeker ölçüm cihazı aldım. Kontrol gününe kadar kendim bakacağım. Değerlerde sıkıntı olursa yaptırırım büyük ihtimalle. İnşallah yoktur da uğraşmayız şekerle falan

Ben Sadece gentle şampuan olani sipariş verdim hem saç hem vücut kullanılabiliyor
Diğerleri bencede gereksiz belki şu masaj yağı da alinabilir
Kendime de Mustela kullanıyorum hem vücut hem saç için, çok güzel. Bebek olduğunda da devam edeceğim. Hem kokusuz olduğundan benim kullanmam bebeği de rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Kızlar şeker yüklemesini yaptırmamaya karar veren var mı? Ya da herkes yaptırdı mı?
Canım bende doktoruma yaptirmasam olur mu şeker yuklemesi dedim riskli birşey olsa zaten yapalım demem dedi ve doktoruma her konuda güvenmiştim şimdide güveneceğim canim...ayin 26 sında kontrol var ve o zaman yapacağız inşallah şeker yüklenmesini...su an 24 haftaligiz

Kendime de Mustela kullanıyorum hem vücut hem saç için, çok güzel. Bebek olduğunda da devam edeceğim. Hem kokusuz olduğundan benim kullanmam bebeği de rahatsız etmez diye düşünüyorum.
Kolay tarama sağlıyormu canım? Benim kızın saçları düz ve poposuna kadar. Bir de farklı saç şekilleri istiyor. Her gün okula hazırlayana kadar sinir oluyorum. Şampuan çeşitleri deniyorum sürekli.
Spreyler demeyin ev doldu , saçı güzel yapmıyor onda.

Olabilir bak canım oğluma bu kez 4 5 yaş ve 5 6 yaş aldım daha 2.5 yaşında

Bencede içerik açısından temiz ürün dediğin gibi bebeklerinde rahatsız etmez o koku olayı 500 ml olandan baya gider diye düşünüyorum bebege

Epey zor oldu ama ettim canım dr gerekli derse yaptırırım dedim bişey demedi
Bizimde òyle oldu canim biz iatemiyorduk doktor zararli olsa ben yaptirmazdim dedi hatta ben canan karatayin sòylediklerini sòyledim oda kizdi yaptirdik eger gerekiyorsa yapilmali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…