2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun biraz is yaptim belim cok agriyor ama yapacak birsey yok alissin poyraz efendi :)
Yorma kendini ama canım. Ben hiçbirşey yapmadım yine belim ağrıyor karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor. Kronik hal aldı artık. Ağırlaşıyoruz artık yapmayıver, iki kişisiniz sizde ne kirlenecek ki.

Ay nebileyim canim gezip gelip eve tikilinca gene ruh hali degisiyo insanin
Keşke bende gezıp gezıp eve tıkılsam, 2 yıldır falan misafılık düğün hastane dişinda dişarı cıkmadım sanırım 3-4 defada alış veriş için cıkmiş ola bilirim sadıce.

Canim bende cikiyorum ama korka korka seker sinirda yúrûyecen diyetin yaninda deyince diyetisyen cikiyorum ev 4 katta suhalimle mersivenleri inip cikmayi gòzúm yemiyo

Sen niye cikamiyorsunki alisveris olur gezme olur disarda isin olur cikmak zorunda olursun bunadami karisiyo kayinvaliden

Sen niye cikamiyorsunki alisveris olur gezme olur disarda isin olur cikmak zorunda olursun bunadami karisiyo kayinvaliden
Dünyada bağlantimi koparmiş gibiyim, yeni gelinim ya ayıp o yuzden, bi 10 yıl falan sonra gerekdiğinde yanlız cıka bilirim berki oda. Ama artık alışdım.

Varya nealakasi var yeni gelin olmakla ben memleketimden ciktim bilmedigim bi sehire geldim ama ciktim gezdim her isimide yaptim bence sende cik tavsiye ederim

Varya nealakasi var yeni gelin olmakla ben memleketimden ciktim bilmedigim bi sehire geldim ama ciktim gezdim her isimide yaptim bence sende cik tavsiye ederim
O kadar yabancı geliyor ki etraf artık dişarı cıkdığımda utanıyorum zaten cıksam ne yapıcam cok gerekli bir şey yoken niye cıkıyorsun der zaten kızımıda birine nedensizce burakamam. Dr bile kv gidiyorum, ama artık alışdım bazen sıkılsamda. Neyse benim kız uyudu bende uyusam iyi olur sabah erken kalkıyorum herkese iyi geceler.

Iyi geceler canim

Off ya bizde kirlenmese disarinin havasi kirletior bizde evdede olan yok ama toz biytmiyor kendimde degil annem yapto ben yardim ettim.biraz eski insanlar hamilelikte nasil okadar is yapiyormus anlamiyorum

Bizimde òyle oldu canim biz iatemiyorduk doktor zararli olsa ben yaptirmazdim dedi hatta ben canan karatayin sòylediklerini sòyledim oda kizdi yaptirdik eger gerekiyorsa yapilmali bence
Ayyy benim eşim birde veteriner çat pat çok şey biliyor ondan başımı yiyor tabi canan karatayın etkiside çok onun söylediklerini çok dastekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…