2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy benim eşim birde veteriner çat pat çok şey biliyor ondan başımı yiyor tabi canan karatayın etkiside çok onun söylediklerini çok dastekliyor
Canim seninde ailede seker varsa doktor yapar sanada yûkleme ailede ve en yakinlarinda seker olanlar riskli grupta oluyorlarmis mesela ben

Off ya bizde kirlenmese disarinin havasi kirletior bizde evdede olan yok ama toz biytmiyor kendimde degil annem yapto ben yardim ettim.biraz eski insanlar hamilelikte nasil okadar is yapiyormus anlamiyorum
Biz o kadar iş yapsak ne olurduk acaba bilemedim yani uapıyorum da bizim evler daha düzenli işi az birde tarla şu bu olsa çocuk hayal olurdu sanırım

Canim amannnn diyorum bazen 3 gúndúr dikkat ediyorum biri dûsûyo biri cikiyo 3 hafta sonra neolacaksa olur
Strese çok bağlı işte düşünmemeye çalış kendine oylanacak bişeyler bul bu konuyu kapatmaya çalış kendi içinde sıradan bişey gibi ölçüme devam et geçer inşallah

Off ya bizde kirlenmese disarinin havasi kirletior bizde evdede olan yok ama toz biytmiyor kendimde degil annem yapto ben yardim ettim.biraz eski insanlar hamilelikte nasil okadar is yapiyormus anlamiyorum
Onların soluduğu havayla, yedikleri güzelim temiz şeylerle bizimki bir değil ki. Doğurabildiğimize şükreder olduk

Kızlar 10 gün evvel 63,5 kilo çıkmıştım. Bugünde aynı kiloyu gördüm. Sizce bu normal mi? Bu haftalarda hızlı artması gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…