2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B

Iz bu diyetle kilo almayiz bebisler alsa bari canim
Amin canım. Kızımda hiç bilmiyordum ne güzel. 50 kg ile hamile kaldım, 60la sezeryan doğuma girdim 37 haftalık 3800 canavar gibi emen çocuk çıkardım. Hoş şimdi de en arka sırada oturuyorlar boyu kalıbı nedeniyle kuzumu
Bu diyetle yavrucak 2-2,5 falan olur diyorum artıkkocam ayne böyle bakıyor her dr ziyareti sonrası bebek zayıf diye.

O otekivenus Nesrinay86 Minik kuzular iyiyim kizlar cok sukur sagolun. Esimin teyzesi kizi evlendi. Persembe gunu kina telasi vardi, hazirlan git gel.. bayagi yoruldum o gun. Ertesi gun benim sirine cok az hareket etti. Ona moralim bozuldu. Kina da calan bangir bangir muzikten mi yoruldu cocuk nedir anlamadim. Bugun de dugun telasi vardi. Hamile halimizle elbisesi hazirligi yorulduk valla. Onun haricinde bir sikintimiz yok.
Diyete baslayali beri ben de kilo almadim. Hatta 1 kiloya yakin vermis olabilirim. Yetmiyormus gibi vitamin ilaclarina alerji basladi bende. Ufak kasintili dokuntulerim var. Gece uyutmuyor. Vitamin almasam bir de diyet derken hepten cocuk besinsiz kalacak. Nedecem bilmiyorum

Son düzenleme:
Şükür canım önemli olan iyi olman. Kuzene mutluluklar dilerim canım. Demek ki hepimizde oluyor birşeyler. Geçen gün de benimki çok pasif oldu iki gün sonra düzeldi. Aynı şekil kan şurubundan tiksindim bir aydır rahat içiyordum oysa ki. Dün bitti şükür yenisini almadım biraz geçsin sonra belki. Vitamini bir süre bırak bence canım, alerji şakaya gelmez, kaşıntı sadece derinde değil, aynı şekilde iç.organlarında da alerji yaşanıyor sadece onlara sinir uçlarımız bağlı değil diye karaciğerim kaşınıyor diyemiyoruz

Sagol canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Demirden mi acaba dedim. Onu biraktim. Nasil olsa vitaminden aliyorum demiri. Etki etmedi hala dokuntu devam ediyor. Magnezyumdan oldugunu sanmiyorum cunku ona baslamadan dokuntuler ufak ufak baslamisti. Saglik ocagindaki ebe gebelik alerjisi olabilir dedi. Doktoruma da bir turlu soramadim. Haftaya mesaj atayim olmazsa. Daha gitmeme nerden baksan 12 gun falan var cunki. Ama kasinti fena, kasiyip yara yapiyorum. Ve gece yatamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…