2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben araba icin gezerken gordum bunu. Cok populer cok satiliyor dediler. Tekerleklerin buyuk olmasi tasima zorlugu yaratir diye fazla kurcalamadim. Sonrasinda da oglumun pierre cardin bebek arabasini temize cikardim. Iyiki kaliteli almisim.10 yil sonra bile tertemiz duruyor. Marka olarak tavsiye ederim ama travel alanlarin cogu agir olduklari icin ve bagajda cok yer kapladiklari icin, rahat olsun diye bi kac ay sonra bastonlara dönüyor bu da aklinda olsun. Sahsi araban varsa hem bagajda yer kaplamayacak hem de bebegun rahat edecegi modellere bak derim. Eltim e bebekten joie almisti. Kucuk ama travel sistem olan bir araba. 600-700 civari birseydi cok memnun.. onlara da bak istersen

Arkadaşım twist modelini aldı canım en kibar kullanışlı buydu dedi.girdiği magazalarda arabalar büyük ve yer kaplıyormuş.bende bu markanın trendy modelini aldım.denemediğim için bilmiyorum ama gözüme güzel göründü diğerlerinin yanında

Gecmis olsun canim insallah vitamindendir belki yanlistir ama gebelik aleejisinin cozumu dogum diye biliyorum...

Cuma gunu Okumuş olduğum yasini Şerif,mülk Suresi, kıyamet Suresi,cuma süresi, hasr süresi, amenerresulu,inşirah süresi, İhlas Suresi, fatiha Suresi, bakara suresi,Felak ve nas Suresi her ne dileginiz varsa kabulü için fatiha ile aminleyenleyen herkeze hediyemdir. Cuma günü okumuştum netim olmadığı için bugün paylasmak durumunda kaldım rabbim kabul eder insallah...

Canim biz onlarin 10 da 1 i kadar is yapmiyoruz eminim simdiki coxuklar kadinlarda nazliyiz
Haftada bir eve temizlik için yardımcı geliyor eşim dalga geçiyor , bunlar da hem iş yapacak da hem çocuk doğuracak da diye al doğur dedim ben de kötü niyetli söylemiyor biliyorum ama gün doğdu ona da hiç susmuyor dedim ki raporum biterse doğum öncesi az izin kullanırım diyorum sence sen onu başarabilir misin diyor normal doğurcam inşallah diyorum kahkahalarla gülüyor , böyle bir tip var evde

Günaydın mutlu pazarlar :) bu akşam misafirlerim var şimdiden başlasam dinleme dinlene anca yetiştiririm sanırım dinlene dinlene , inşallah sorunsuzca atlatırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…