2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsi ayni canim benim kocamda diyorki tam hamile olmak icin gelmissin dunyaya o oyle dedikce ben kalkmiyorum

Günaydın mutlu pazarlar :) bu akşam misafirlerim var şimdiden başlasam dinleme dinlene anca yetiştiririm sanırım dinlene dinlene , inşallah sorunsuzca atlatırız..
Benimde dun annem geldi mir
tfagi falan indirdi makinada yikadik bende biraz yardim ettim yemek falan yaptim derken bilDigin hamlamisim uzun suredir is yapmayinca :))) kolay gelsin dikkat et canim

Fikrin icin cok tesk.ederim canım eşimin arkdasi tavsiye ediyor bakalim karar vermedim..bu bahsettigin eltinin arabasi pusetli dimi?

Buda twist model..gule gule kullan insallah memnun kalırsın canim sen de

Fikrin icin cok tesk.ederim canım eşimin arkdasi tavsiye ediyor bakalim karar vermedim..bu bahsettigin eltinin arabasi pusetli dimi?
Alt kisimdaki oturma yeri çıkmıyor ayri pusetli degil. Ama yatabiliyor. Ustune ayrica ana kucagi oturtabiliyorsun. Puseti tak cikar diye ugrasmak yok.. traveller cok guzel cok şık ben de heves etmedim degil. Ama onlari kullanmak icin yardimci lazim. Hele tekerlegi buyuk olanlar.. puseti cikar tekerlegi cikar.. katla yerlestir. Her kullanimda yeni bastan kurulum yapar gibi. Bir de benden tavsiye resimlere aldanma. Bebek magazasinda muhakkak nasil katlaniyor prarik mi sürüşü nasil diye canlisini gör. Modelini markasini al yine netten alirsin istersen. Ama gormeden alma derim. Ben cok gezdim, kendimi bebekle alisveriste disarda dusundum. Aracim da var. Ama soyle şıp diye katlanip koyulabilen bagajda yer kaplamayan yok. Bayagi ugrastirici geldiler bana. Vazgeçtim. O yuzden yerinde görmeni tavsiye ederim

Guanydin kizlar E Egepam Senin kasintilar erken baslamis benim ilkinde son 3-4 hafta kalasii baslamisti da cok zorlanmistim insallah yedigin biseyle alakalidir
Bu arada kizlar calisamaz raporu 31+0 da mi 32+0 da mi alinacak ne gicik bi hesaplama sayilarla bi gecinemedim gitti

Melike cok guzel canim. Benim de favori isimlerimdendi. Tanidigim Melikeler cok naif olmustur hep. Ama eşimden izin cikmadi. Ben koyamayacam. Bizimki Nehir olacak kismetse
Canim melike fikri eşimden melek fikri benden çıktı ikisiden sececez ama melike olacak sanirim

Hic sanmiyorum yedigimle alakali oldugunu canim ya 3 hafta oldu kasinmaya baslayali. 3 haftadir ayni seyi yemiyorum ya. Ufak ufak yayiliyor dokuntuler. Senin kasintilar da toplu igne ucu kadar kabarip kasinip sonra nokta kadar kabuk bagliyor muydu. Gerci kabuk kasiyip kanattigim icin oluyor buyuk ihtimal

Doktora gòrúnsene canim belki ilaca yada yedigin birseye alerjin vardir

Araba hazır gidip gorecegim sadece canim dedigin gibi pratik olmasi da onemli bagajda yer kaplamasi fln..gidip bir bakayim en iyisi.

Doktora gòrúnsene canim belki ilaca yada yedigin birseye alerjin vardir
Ya hic sorma dokuntuler basladiginda kontrolum vardu. Ama o kadar azlardi ki onem verip sormayi bile unuttum.. sonra da boyle artmaya basladi. Haftaya soracam artik. Cunku boyle devam eder diye gözüm korkmuyor degik. Ama nette baktigim kadari ile tedavisi yok. Rahatlatici krem veriyorlar. Bakalim artik ne bekliyor bizi

Günaydın canlar. Kabus mabus ama iyi uyudum ona şükür.
wintersun alın artık bence , bebekler kiloyu geçmiş, Allah'ın izniyle artık bir şey olmayacak canım. Sen ne güzel bakıyorsun onlara. Doktor bile artık 33-34 sonrasını bekliyor. Ben de öyle
Ftm41 , Melike çok güzel canım. Seslenmesi de çok yumuşak, müzik gibi
E Egepam ,acaba bir kaç gün alerjik çocuklara diyet yaptırdığımız gibi beslenip baksanmı? Azalırmı? Kaşımamaya çalış canım, iz yapmasın. Geçmiş olsun, çok zor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…