2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kendi doktoruma epeydir gidemedim hep 15te bir gidiyordum geçen ay ayrıntılı ultrason için bir progosope yönlendirdi sonra bana gel dedi ama bir ay geçti, simdi gittihimde seker yukkeme yapar muhtemelen, az önce meyve yedim acaba yarın sabah aç gitsem yapar mı? Bir de aç karnina şekere bakılıyor sonra serbetlisu içip bir saat sonra tekrar mı bakiliyordu?

Benim sabah ac karna acliga bakti sonra sekerli su icirdi 60 dakika sonra 1 tokluk sekeri icinkan verdim 120 dakika sonraikinci tokluk sekeri icin bi kandaha verdim bu saatten sonra yeme bisey verdim ben

Evet canım 12 saat aç kalman lazım yeme artık bişey

Kizlar gebelikte kefir tuketimi hakkinda bilginiz var mi? Benim kabizlik cok fena yine
Benim diyetisyenim beslenme programima 1 bardak ekledi kefiri. Unutmazsam eğer günde bir bardak içmeye çalışıyorum.
Biraz arastirmistim kefir tüketimini. Hamilelik dönemindeki etkilerine ilişkin net bilginin olmadığı yazıyordu fakat öneren doktorlar var.
Kısacası ben seviyorum ve içiyorum. Kafan karisirsa eğer doktoruna da sorabilirsin; )

Hele banyoda kullanmadan yapamiorum ama hamileyizya yine evhammm basti beni

Canım ben çamaşır suyunu dokup çok kısa ovalayip o ortamdan uzaklasiyorum bir süre sonra gidip su tutuyorum. 2 hafta önce biraz fazla soludum midem çok kötü oldu. Çamaşır suyuyla temizlik yapmazsam idrar yolu enfeksiyonu olurum gibi geliyor 2 günde bir mutlaka en azından wc'ye döküyorum Allah korusun miniklerimizi inşallah yapacak bir şey yok çamaşır suyu olmadan temizlik olmaz benim için

Bence kocalar girmesin zaten.. her erkek dayanamayabilir. Adamlarin gozunde az bir cekiciligimiz kaldiysa o gunden sonra ne olur bilmem yani
Biraz önce benimkide aynı şeyi söyledi bütün cinsel hayatımız biter bacı kardeş oluruz içim almaz dedi sen kararını ver dedi

Benimkinin ayagi arada kucuk dilimi depiyor

Ben geçen gün bütün banyoyu çamaşırsuyla fırçaladım duvarlarını falan ama maske takmıştım malesef bende kullanıyorum çamaşır suyu

Canim sen bu sekerden dolayimi erken dogum yapmistin eger òyleyse kac haftalikti
Canım şekerden diye kesin birşey demediler ama snacılarım açılmam olmuştu şekerim de çok yükselmişti o halde 2 hafta kadar durdular ama İnan ne hafta hesapı biliyordum ozaman nede açılmama falan biliyordum yaşım ufaktı 8. Aya yeni girmiştik aylık olarak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…