2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yok mu şöylehamileyim ama kıpır kıpırım diyen biri vallahi bunalıma girdim artık ben mi miskinim herkes mi aynı her yerim ağrıyor sanki
Ben varım ama hergün olmuyor:) Bugün enerjiğim erken kalktım kahvaltı temizlik akşam yemeğini yaptım Ütü yaptım şimdi ev bakmaya geldim burdan ofise gidicem ama yarına ne olur halim bilmiyorum:)

Aynen öyle ikincide senide görücem inşllah bi doğsalar hiç bu kadar yorgunum bs demicem karnında bi can varken yapamıyorsun zorlayamıyorsun da mecbur yatış
Yakın olsaydın ikinciye hamile oldugumda oğlumu seninkilerin yanına bırakır uyurdum hahaha

Kızlar yok mu şöylehamileyim ama kıpır kıpırım diyen biri vallahi bunalıma girdim artık ben mi miskinim herkes mi aynı her yerim ağrıyor sanki
Hayaller ve hayatlar hep yürüyüşümü pilatesimi yapacağım aktif bir hamilelik hayal etmiştim , şimdi yatmaktan kedim bile sıkıldı isyan ediyor. Tabi ki Şükür Allah’a sağlığımız yerinde, evladıma kavuşmama az kaldı Allah’ın izniyle ama durum bu kıpır kıpır bir hamile olamadım

Bi dişçiye mi gitsen antibiyotiklik olabilirsin belki yönlendirir en azından

bana da dişçi yan etkisi yok diyemem dedi
kendi doktoruma soramadım bile öyle deyince
daha önce sorduğumda dayanabildiğin kadar dayan dedi
bazen bişi olmuyor bazende bir başlıyor delirene kadar

kağıt falan verdi mi doktorun
dişçi izin al doktorundan gel dedi de

Hamileyken risk almış olma derim temiz olduğuna eminsen git ama tatildeyken hep yabancılar koca göbişleriyle giriyorlardı havuza ama okulun ki bi otel temizliği kadar olur mu onu bilmek lazım
Sanırım temizlenme koşullarını detaylı sormak lazım. Rica edeyim bakalım benimle paylaşırlar mı :))))

Ben de cektirdim sanırım 17. Haftamdaydım kendi doktorum önce muayene etmek istedi beni sonra çektirmeme izin verdi.

Bi dişçiye mi gitsen antibiyotiklik olabilirsin belki yönlendirir en azından

geçen hafta pazartesi mi ne kandil günü dayanamadım acile gittim
bi parol yazdı bi de antibiyotik
biraz rahatlatır dedi gebelere veriyoruz bunu sorun yok 1 hafta kullan dedi
eczaneye gittik aldık adama da sordum o da dedi ki
bilmem kaçıncı bişi gebelere veriyorlar ama 3 günden fazla içme dedi

ve ben saftirik ne yaptım
çok yan etkisi var bunun içmem deyip içmedim
1 tane parol içtim 10 gün rahatladı )

Sanırım temizlenme koşullarını detaylı sormak lazım. Rica edeyim bakalım benimle paylaşırlar mı :))))

aslında gebelikte yüzme doğumu kolaylaştırıyor vs diye öneriyorlar
bence havuzun temzilğinden eminsen sorn olmaz
doktoruna çıtlat yine de
otel havuzu kadar pis olmaz bence dışarıdaki havuzlar kullanan sınırlı çünkü
daha bilinçli kişiler kullanıyordur

Yakın olsaydın ikinciye hamile oldugumda oğlumu seninkilerin yanına bırakır uyurdum hahaha
Çok akıllısınnn kız varsa benim baytara iş çok seviyorum ben isviçreyi çıkar gelirim dil sorunu olmasa bide benimki anasını bırakamaz vallahi yoksa hep hayalim yurtdışında yaşamak

Çok şükür canım ama vallahi patlicam artık yata yata iyice heryerim ağrıyor

Ben de sezeryan olursam ve eşim girmek isterse buyursun girsin ama normale cık giremez zaten kaç zamandır kardeş gibi olduk bir travma daha yüklenmesin adama
Benim eşim ilk normal Doğuma gitmişti . Baya anladı neler çektiğimi aksine merhameti arttı. Diğer şeylerde de hiç azalma olmadı çok şükür . Güzel geçmişti elimi tuttu falan

Saol canim benim gogus ucum kucuk onda iyi oluyor dediler bende indirimdeyken aldim :)Eki Görüntüle 2145403
Hımmm benimde meme ucum yara olunca kullandım iyi oluyor bunlar eşim eczaneden almıştı hatırlamıyorum markasını ama hiç mi yok ucu bazı insanlarda olmuyor ya. İlk bebişte benimde yoktu şimdi bir ineğin meme ucuna yaklaştı ama yinede tutuyordu bebek onın ağzı ne kadarki annesi olur inşallah

Çok şükür canım ama vallahi patlicam artık yata yata iyice heryerim ağrıyor
Canim bizim bebeler nazli olacak bende biraz yûrûyúse yada çarsiya cikiyorum benim velette bi alttan bi gòbek ústúnden tepip duruyo babasi senin kiz gezmeyi seviyo diyo bende acaba seviyomu sòvüyomu diyorum

Canim bizim bebeler nazli olacak bende biraz yûrûyúse yada çarsiya cikiyorum benim velette bi alttan bi gòbek ústúnden tepip duruyo babasi senin kiz gezmeyi seviyo diyo bende acaba seviyomu sòvüyomu diyorum
Hiç gezmeyi sevmeyen brbek yada çocuk görmedim deli olurlar tam tersi

Ayy bugúnlerde benim çenemde elimde cok kuvvetlendi esim buaralar nekadar konusuyon diyeo elimde hic durmuyo buraya devamli yaziyom neyapayim hormanlardan herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…