2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya dün bende yaşadımneyseki kızımdan başka kimse görmedi bacağımda akdı resmen neyseki elbise giymiştim, cok utanc verici bir şey ya ustelik hastayım her anım tehlıke.
Geçmiş olsun ben de üşütmüşüm öksürük başladı inşallah ilerlemeden geçer yoksa çekeceğim var

Nesrinay86 cnaım çok geçmiş olsun inşllah önemli birşey dedğildir Pazartesi’ye kadar hiç kalkma ağrın olur hemen başka dktr git pregestonda kullan dinlen dualarım seninle habersiz bırakma bizi
Progestan zamanımız geçmiş dedi dr. Yoksa evde var bende, bitirmedim hepsini, bir kutu duruyor canım. Dinlenmeye çalışıyorum eşim evde en azından pazartesiye kadar canım. Sağolasın

Kız eş deme Allah aşkına kaç aydır diyorum türünün son örneği odunlar o çorabını tek giyemiyor nerde kaldı bana yardım edecek :)
Ayy bu súrede benimde odunsun dedigim kocacim bana bir yardim ediyo anlatamam heralde çocugu olacagi için olsa gerek 12 senelik kocami taniyamiyorum

Muayene eden dr bir yandan perden arkasından onunla konuşuyordu sesinden anladığım 20li yaşlarda olduğu. Benim anladığım allah günahını alıyorsam affetsin ama , adam kadına yavaş yavaş yürüyordu gibi. Ben kalkana kadar zaten aldı kadını koridora götürdü. Ben giyindim, ee dr nerde dedim bir önerisi ilacı filan? Bekleyin gelir dediler , bekledim biraz geldi, önerisi suyun gelirse gelirsin oldu. Şimdi eşime anlatıyorum senden 5-6 dk sonra mini etekli biri girdi dedi

Ben de doktordan geldim ,herşey yolunda gidiyor şükürler olsun. Sevgili plesentam biraz daha yukarı çıkmış ama yine de ,yasaklar yasak olarak devam ediyor Şeker yüklemesi istemedi ama dikkat et dedi ve yediğim meyvelere artık yasak dedi. Sadece şeker yapar başka bir şeye yaramıyor şu an kesiyoruz tatlım dediYediğim sadece meyve ile bir sürü kilo almışım26. Haftada gel muayene ve kan alalım 27. Haftada kan uyuşmazlığı ilacını yazayım sen eczaneden onu al 28. Haftada iğneni ol ya da uğraşmam dersen 400 lira dedi. Olur mu canım uğraşırım dedim

Kızım yüzünü rahim duvarına döndü poz vermedi ve sürekli güldü . Çok komikti kuzum

Güzel canım. Güleryüzlü kızımız geliyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…