2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım o kanama neymiş ya iyice baktılarmı off

Bende bu hafta içi evi taşıycam nasıl yapıcam hiç bir fikrim Yok
Allah kolaylık versin , biz de taşınırken sağolsunlar yardım ettiler bana iş yaptırmadılar ama yine de yoruluyor insan aman dikkat edin , şimdi taşınan her kimi görsem dua ediyorum onun için

Ay ben öylelerine sinir oluyorum Allahım öylelerine verme çocuk isteyipte tüp bebek aşı peşinde koşanlara ver onların yüzü gülsün diyorum. Evli değilsin neden önlemini almazsın be kadın 6 aylık bide bizimkiler kadar oda bir insan yazık

Allah kolaylık versin , biz de taşınırken sağolsunlar yardım ettiler bana iş yaptırmadılar ama yine de yoruluyor insan aman dikkat edin , şimdi taşınan her kimi görsem dua ediyorum onun için
Sağol canım Annem gelebilirse gelicek pazartesi yoksa tek başıma kaldım temizlik için yardımcı alırım ama sonuçta okadar eşte yerleştirmek falan kendim yapmak zorundayım inşllaj annem gelirse yorulmam yoksa başka kimsem Yok zaten burda

Evet bu adaletsizligi bende cok dusunuyorum.o kadar isteyen varken neden cocuk dusunmeyenler hamile kaliyor ki.
Birde fazla onyargili olmamak gerekiyor kizlar bazi konularda.ne yazik ki erkeklerin civisi cikmis.ucan kusu bile kendi mali gibi gorup saldiran sindiren var.ben hep erkwgi suclu buluyorum.istenen bir iliskide bile.kadin olarak aninda korunamayiz ama erkeklerin heryerde satilan birseyleri var.

Evet bende senin gibi düşünüyorum yakın bir arkadaşım vardı iyi bir kariyeri vardı kızın ciddi bir ilişkisi vardı yani yaşlarıda vardı evleneceklerdi kız hamile kaldı malesef adam kayboldu istemedi ilişki sırasında uyardığı halde bebek olsun artık yaşımız geldi bir mahsuru yok diyen bir adam hemde kız mecbur aldırmak zorunda kaldı ama 5 haftalık falandı

Sen bu sahneyi gördün mü? Aleni bir şekilde mi yapıyorlar bunu? Allah’ım başımıza taş yağsa yeri İnsanlarda merhamet kalmamış.
Hayır görmedim görsem kaldıramam, bizim konşumuz kendisi anlatıyor.
Sen gözünle görmediğiysen inanma böyle birşey rahme elini koyup bebekmi boğulur hiç en fazla suni sancı verir doğururdur yani 6 aylık bebek ne saçma şey
Kendisi neden boyle yalan soylesinki sanki güzel bir şey yapmiş gibi ben dinleyemedim bile hiç.

Hayır görmedim görsem kaldıramam, bizim konşumuz kendisi anlatıyor.

Kendisi neden boyle yalan soylesinki sanki güzel bir şey yapmiş gibi ben dinleyemedim bile hiç.
Yani pek mantıklı birşey değil ondan açılma olmayan Rahmi elinle bebek içerdeyken boğmak neyse kötü konu zaten kapatalım en iyisi

Yani pek mantıklı birşey değil ondan açılma olmayan Rahmi elinle bebek içerdeyken boğmak neyse kötü konu zaten kapatalım en iyisi
Bencede zaten en masumu ne ola bilirki 6 aylık bir bebeği öldurtmüş hangi yola da olsa bence insafzızlık ama her neyse zaten niye yazdımkı böyle kotu bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…