2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim.pisik kremini icindeki petrol yuzunden mi kullanmak istemiyorsun, Islak mendilde de ben karasizim oglumda dr kesinlikle kullanilmasin ya pamukla temizleyin yada her seferinde yikayin dedi ama ikiside cok zor seyler hele ki pamukla temizlemeye calismak iskence duydun mu daha once

Bizim burdada kalorıferler yanıyo üşüyoruz
Annemin ilkokuldan beri arkadaşı var, isviçreliyle evli, orda yaşıyor, çocukları burda evli, gelip gidiyor. Güneşe hasretim diyor, hep bıktım soğuktan o kadar anlattı ki seni güzel anlıyorum canım.

Benimki kuccuk kalmis bu muaynede iyi beslenemedim sanirim bu ay .bidaki ay toplar insallah
Küçük yani ne kadar? Aramızda 5 gün var, 1026 gramdı pazartesi. Yani kızlara göre sanırım bende de küçük ama normatiflere göre nırmal. Buna şükür, sağlığı iyi olsun bebişlerimizin, 2,5 doğsa nolur, 4,5 doğsa nolur

1200 benim 28+4te ultrasonda 1 hafta geri görünüyo değerlere göre.sağlığı iyi olsun doğurunca şişiririz artık

Emzirme sütyeni ve gögüs pedi birde ben almamıştım ilk doğumda yanıma gögüs ucu kremi ve çok fena oldu hemşire söyledi gidip eşim bulup gelmişti onu alıcam bu sefer veee bu sefer emzik hemen ağzına kimseyi dinlemeyerek vericem

Ben bepanten kullanıyırum hep yeni doğanda da kullanılıyordu sanırım birde ilk başta hafif bebe yağı ve saf su ile pamuğu bir temiz kutuya koyup onla silmek mantıklı çantaya pamuk ve bebe yağı koyar orda hazırlarız hemen diye düşünüyorum genede yeni doğan organik ıslak mendil alırım yanıma

Kizlar sag karin bolgemde gelip giden agri var telaslanmilimiyim
Dinlen biraz cnm hemen endişelenme bende geçen altan devamlı basınç ara ara hissettim dinlendim biraz geçti sanırım aşşağı vuruyordu veya yorgunluktan oldu dinlendiğin halde geçmezse dr una veya aile hekimine git

Bende 32 den sonra başlıkcam 36 bitirmiş olurum. Berkide daha erken
36 geç olabilir gibi gene 32 ye bitirelimde hayırlısıyla vaktinde gelirler inşallah en azından yıkama ütüleme bitmeli gibi

Bir makine camasirlarindan yikayip hazirlamayi dusunuyorum haftaya.1-2 eksik daha var onlari da alayim dursun kenarda.
Egepam hastane listende gogus pedini unutmussun canim galiba.
Evet bende ilk fırsatta yıkayıp ütüleyim bari . Elde yıkasak mı iyi makinada yıkasakmı iyi acaba

23 may cinsiyeti netleşir netleşmez butun hazırlıklara başlıycam.

Yok canım hiç birşey demediler. Eli de çok ağırdı yaparken de çok acıttı, arayarak sordum kas’a gelmiş olabilir dedi doktor, azalarak geçer dedi beklicem artık çaresiz
İNŞALLAH EN yakın zamanda geçer cnm hamılelıkde enufak bır ağrı zor valla

kızlar günaydın. hava sıcaklığından bayılmak üzereyim. uyanamıyorum artık sabahları bir haftadır işe sürekli geç kalıyorum gece artık tüm camlar açık yatıyorum. gerginim mutsuzum çok açım yemek yiyemiyorum. yediğimde midemde taş gibi oluyor nefes alamıyorum sanki izne ayrılmak için gün sayıyorum ama 36. haftada ayrılmak istiyorum. nasıl dayancam haziranın sonuna kadar bilemiyorum sizde de var mı böyle şikayetler?

Günaydın ağırlaştıkça yeni yeni şeyler çıkıyor bende şimdiye kadar hamileliğin balayındaymışım diye düşünmeye başladım inşallah daha kötüye gitmez sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza.

Günaydın güzel anneler,hurma yiyomusunuz hani doğumu kolaylaştırıcı etkisi varmış ya..ben aslında doğuma 1-2 hafta kala yemeye başlayacaktım ama şimdi her yerde var günde 2-3 yesek bi sıkıntı olur mu ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…