2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2-3 tane yiye bilirsin, ben 36 başlamışdım kızımda günde 10-15 yiyordum ama doğum 40+6 oldu ve gercekden doğumu kolaylaşdırdığna inanıyorum.

GAZİANTEPDEYİM havalar serin burda yorganla yatıyoruz hala bızım evde dısarıdan soğuk oruc tuttum sussuzluk ve aclık bılmedım hatta aksam yemekden sonra üşütme tuttu benı ben ılk cocuğumda 37 haftada izne ayrıldım ama son haftalar zor gitim işe acıkcası bunda nasıl yapıcam bılmıyorum doğum izni sonrası çalısamama durumum var acıkcası erken alsamda olur ama ben yınede o haftalarda bırakıcam

Canim ben catlak kremiylr birlikte kullanirim diye almistim lieractan cok memnun kalinca acikcasi bir kac defa sürdüm cok kuruluk hissettiğimde hala lierac kullaniyorum su an hic catlak olmadi karnimda cok büyük ayni ayda olduklarimdan
Çatlak olacak korkumdan 3. Aydan beridir sabah akşam Lierac sürüyorum. İnşallah olmaz

ben yıyemıyorum çünkü ilk gebeliğimde sık sık yedım sancılarım artınca bıraktım ama suanda bıle nefsım cekınce bır tane yiyorum ara ara

Islak mendil hastane ortamında bize lazim olur diye alayim dedim. Bebegin altina temizleme pamugu kullanmayi dusunuyorum. Ozellikle kiz cocuklarinda hem islak mendil hem de pisik kremi kullanimi vajinal yapisikliga sebep olabiliyormus. Ozellikle pisik kreminden dolayi kimyasallara karsi vajina kendini kapatiyormus. Bu yuzden emin degilim.

ben yıyemıyorum çünkü ilk gebeliğimde sık sık yedım sancılarım artınca bıraktım ama suanda bıle nefsım cekınce bır tane yiyorum ara ara
Benimde canım acayip istiyo elimden gelse kutuyu yiyeceğim :) ilk sağlıklı gebeliğim,sancı fln nasıl onuda bilmiyorum tedirginde oluyorum,madem öyle diyorsun bende 1-2 taneyle sınırlandırayım

umarım oturup ağlayacağım çünkü artık

maddi olarak zorlanmayacağımı bilsem valla direk 32 haftada ayrılırım. hatta öncesinde rapor ala ala ilerlerim ama yok malesef

Günaydın güzel anneler Benimde annem geldi dün giremedim pek oyuzden.Kıxlar benim de akıntım çok çoğaltı zaten sanırım enfeksiyonum tekrarlıyor nefret ediyorum bu enfeksiyon dan iki senedir bir türlü geçmiuor artık fitil ilaç kullanmaktan bıktım onlarda bir şekilde bağışıklık yaptı artık

Günaudın canım rahminde yara mı var

Gözünaydın canım.

Gòzún aydin canim daeisi benim anneme insallah

Gunaydin ben elde ugrasamam acikcasi.uygun bir programda yikar utulerim.

Günaydın :) kontrolüme gittim oğlum iyiymiş çok şükür 967 gr olmuşuz öksürük ve hastalığım için antibiyotik öksürük şurubu kullanabilirsin dedi, benim eşim de göğüs Hastalıkları doktoru, hoca dedi ki ben gebelerimi eşine gönderiyorum zaten eşin iyileştirsin seni dedi eşimin yanına geldim şimdi serum falan inşallah iyi olurum .. ağrılar için de normal artık bebek büyüyor dedi
Önümüzdeki ay içinde 4 kilo almanı istiyorum dedi biliyorsun toplamda en az 16 alcaz dedi hıhı hocam dedim
Bebişim ilk defa suratını kapatmadı

Eklentiler

• 1D16D3B1-90B9-440E-BA3C-7AE81830BE64.webp
    10 KB · Görüntüleme: 127
ayy bızım eve de boya lazım
konusunu acsam esım ben boyarım der o yuzden kalsın dıyorum:)
en son mutfakla ara holu boyadı iki duvar
bırgün ugrastı:)
Valla canım benim eşimde bir günde bir oda boyar dediğin gibi kalsın yani iki kişi geldi 2 günde tertemiz bitirdi gitti doğuma bi cam bi kapı tamam bide halıları yıkamaya verdimmi tamam.

günaydın kızlar,
evham yapmak istemiyorum ama 2 gündür bebeğin hareketleri yavaşladı, 2 saatte 10 defa hareket ediyordur ama bir ara çok hızlı vuruyordu tüm tekmelerini, 2 gündür çok arada hızlı vurmalar oluyor onun dışında hafif hareketler.

sizce ne yapmalıyım normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…