2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişe negúzel iste esinin doktor olmasi hastalandiginda en gúvenilir hekim

Gün içerisinde 10 kez oynaması normalmiş,yerleri daraldığı içinde az hareket ediyo olabilir..eğer için rahat etmiyorsa sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin

Gün içerisinde 10 kez oynaması normalmiş,yerleri daraldığı içinde az hareket ediyo olabilir..eğer için rahat etmiyorsa sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin

genel bir hareket olduğu için kalp atışında sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama suyunda falan sıkıntı olabilir mi, kendi kendimi evhamlandırdım galiba ben canım ya

genel bir hareket olduğu için kalp atışında sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama suyunda falan sıkıntı olabilir mi, kendi kendimi evhamlandırdım galiba ben canım ya
Eger icinde bi acaba varsa git soktoruna hem icin rahatlar hemde bebisini gòrmús olursun

Yani suyla ilgili bi sıkıntıyı öyle anlayabilirmiyiz bilmiyorum:) en yakın arkadaşımda su fazla biraz şişkinlik yapıyomuş,karnı daha gergin ama az olunca nasıl olur hiç fikrim yok..benim kızımda hafta sonu çok hareketsiz oluyo kendine izin veriyo heralde

Kızlar kan ilacını günün hangi saatlerinde aliosunuz Dr sabah aç yada aksam yemekten önce icebilirsin dedı sabah içtim ama biraz basım döndü

İlk kez duydum oğlum için demişti dr ama, pişik kreminde de parafin var o yüzden diyosun sandım

Maşallah oğluşuna canım. Çok geçmiş olsun kız dr yanındaymış ya senin ben baytarla idare ediyorum ama seninki daha da iyiymiş

Bu arada kızlar eşim çiftliklerede baktığı için biliyorum ülker marka sütlerde hiç bir şekilde hayvandan kaynaklı ilaçlı süt olmuyor daha sonra koruyucu vs katıyorlarsa bilmem ama ilaçlı süt çiftliklerden gelirse anında iade ediyorlar yada döküyorlarmış

Kızlar kan ilacını günün hangi saatlerinde aliosunuz Dr sabah aç yada aksam yemekten önce icebilirsin dedı sabah içtim ama biraz basım döndü
Kan ilacı derken, demir hapı alıyorum ben kan değerlerim düşük çıktı biraz günde 2’ye yükseltti doktorum. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yemeğinden önce alıyorum.

İlk kez duydum oğlum için demişti dr ama, pişik kreminde de parafin var o yüzden diyosun sandım
Kiz cocugu anneleri bilir canim vajinal yapisiklik cok yaygin cok duyuyorum. Cocuk idrar yapiyor ama tam yapamadigi icin enfeksiyona kadar gidebiliyor. Sonra bi bakiyorlar vajina kapali. Adet görme caginda anlasilan var. Bazen masajla kremle aciyorlar en kotu kucuk bir operasyon gecirenler var. Oglan cocugu rahat popoya istediğini sür. Alt temizlemesi de rahat. Ama kizlarda dikkatli olmak lazim

Kan ilacı derken, demir hapı alıyorum ben kan değerlerim düşük çıktı biraz günde 2’ye yükseltti doktorum. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yemeğinden önce alıyorum.
Ayh cnm kan ilaci dediğim demir ilacı ya benimde kan degerim düşük cikti günde bi kere verdi sabah bi tuhaf oldum icince belki aksam içmeye başlarım hemde sabah süt ictiğim için etki değeri dusmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…