2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayh cnm kan ilaci dediğim demir ilacı ya benimde kan degerim düşük cikti günde bi kere verdi sabah bi tuhaf oldum icince belki aksam içmeye başlarım hemde sabah süt ictiğim için etki değeri dusmesin
Ben gece yatarken iciyorum. Aksam 9.30 dan sonra birsey yemiyorum haliyle ac oluyorum. Ustune kalsiyum ya da cay gibi seyler tuketmek emilimi azaltir diye gece almak bana mantikli gelmisti. Bir dene istersen

Ben gece yatarken iciyorum. Aksam 9.30 dan sonra birsey yemiyorum haliyle ac oluyorum. Ustune kalsiyum ya da cay gibi seyler tuketmek emilimi azaltir diye gece almak bana mantikli gelmisti. Bir dene istersen
Bnde öyle yapabilirim cnm mantikli peki gece yatarken süt iciomusun sabah iciorumda gece gazim olmadığı zmn icebiliorum yada icmiorum

Haha eşine yönlendirmesi iyi olmuş. Bebişede maşallah

Benimde öyle yerleri daralıyo bide bu aralar asagı dönme falan oluyor ya bence normal bilmiyorumki

Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Uzun zamandır takip ediyorum hatta daha önceden çalışan annelerin çalışma şartları vs. bir konuda görüş sormuştum. Herkesin ufakta olsa sıkıntıları var umuyorum bu süreci daha az sıkıntı ile geçirip yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz.
Bir kaç mesaj öncesi hazırlıkların başladığını anladım. Bebek arabası ve puseti alan arkadaşlar var mı? Hangi marka ve modeli tercih ettiniz. Bir de park yatak düşünüyorum. Çeşitli sitelerde aynı markanın çok farklı fiyatları var. Herkese iyi günler. Selamlar

Ayy valla ben agridan degikse korkudan erken dogurucam sanirim agrilarim var ya sag kaburgam gobek cevremde var nedense zaten midem zirvede yine yani cokta iyi degilim
Öyle kendini aşırı kötü hissedersen doktoruna git ama kaburga ağrısı olacak canım sen oturup çalışıyorsun yük biniyor göbişimiz büyürkende göbiş ağrıyordu dimi korkma hemen az sabırlı ol kız ne doğuruyosun hemen

Günaydın canlar
Allahım çok şükür bugüne bugünlerimize
Şu aşağıda yazan 28. Haftayı görebilmek için ne dualar ettim çok şükür çok şükür
Dahasınıda görecez inşallah canım giderek yaklaşıyoruz mutlu sona çok şükür sağlıkla gelsinler

Burayı bu yüzden seviyorum inan ilk kez duydum ama kız olmadı benim bebiş yinede aklıma yazayım

gunaydınn kızlarrr özellıkle işte olupta ayakta uyuyan anne adaylarına selam olsun
Günaydın hedefim 37 ye kadar çalışmak ama gün geçtikçe o kadar çalışabileceğime inancım azalıyor

maddi olarak zorlanmayacağımı bilsem valla direk 32 haftada ayrılırım. hatta öncesinde rapor ala ala ilerlerim ama yok malesef
Bende sonrasında daha çok bebeğimle vakit geçirmek için gidebildiğim kadar gidicem

Gözün aydın ne güzel bende istiyorum ama sonrada kalıcam çok ızın olur diye tam doğum önü gelmek istiyor. Bendede akıntı arttı ve beyaz ama iki kere idrar bakıldı sıkıntı yok notmal demekki

Yok diye biliyorum canım ama tekrarlayan enfeksiyonum var şimdi şekerde Yüksek olduğu için daha sık tekrarlıyor gene kalmadan öncede çok dktr gittim sürekli tekrarlıyor
Benim yara var o yzden çok sık tekrarlıyor ama senin kesin bi duruma karşı hassasiyetin veya dikkat etmediğin bişey vardır ondan olabilir bu kadar sık

Benim yara var o yzden çok sık tekrarlıyor ama senin kesin bi duruma karşı hassasiyetin veya dikkat etmediğin bişey vardır ondan olabilir bu kadar sık
Bilmiyorum ki canım gitmediğim dktr kalmadı zaten yıllardır ütülü giyerim çamaşırımı heryerde giremem wc ye ama işte şeker ve kafain tüketimi artırıyor sanırım

Eger icinde bi acaba varsa git soktoruna hem icin rahatlar hemde bebisini gòrmús olursun

doktorum çok sık ultrasona girmem yanlısı değil, eşim de öyle. o yüzden laf yememek için gidemem

o zaman rahat bırakıyorum çocuğu

Benimde öyle yerleri daralıyo bide bu aralar asagı dönme falan oluyor ya bence normal bilmiyorumki

anladım canım çok teşekkür ederim inşaallah bir şey yoktur ben fazla evham yaptım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…