2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hg aramıza :)

Havalar bozulmasa gidilir aslinda 40 cikinca da iste hava nasil olur hava degisimi cocugu nasil etkiler bilemiyoruz
Evet ya buyıl hiç kendimi zorlamayayım gözüm kesmiyor minicik bebekle yakın yerlere bi kaç günlüğüne gidersek yeter bence oğlum deniz demeyi öğrenmiş o çok istiyor onun iöin yoksa bana zaten yasak olur sezaryenli halimle

Maşallah kızına koca kız olmuş cimcime gözün aydın canım bakalım benim oğlan yarın ne alemde.

Bacaklarimi kasiyarak yara bere icinde biraktim canim. Allah dusmanimin basina vermesin su kasinma illetini

Maşallah kızına koca kız olmuş cimcime gözün aydın canım bakalım benim oğlan yarın ne alemde.
Saol canim bugyn uyuyodu sanirim hoc tepki vermedi ulturasonda yúzù bir tali olmustu doktorcugum bana bemzedigini sòyledi esimde evet cok tombik dedi senin yakisıklıda kocaman olmustur canim insallah sen uyanik gòrúrsún kareketli halini

Bizde muglaya gidecegiz eger dogumdan sonra olursa Antalya olcak bizim icin biraz serinlemesi cok onemli degilde cocuk icin hava degisimi iyi olmaz heralde
Walla hava degisimini dusunmuyor degilim. O zamana 3 aylik olur etkilenir mi etkilenmez mi kestiremiyorum. Hala cesaret edip rezervasyon yapmadim

Ben 3 aylikken korkuyorum 1 aylikken daha 40 iniz cikmadan sanko daha zor ve daha riskli olur

Do
Bir aylikken dikişler iyilesirmi acaba??

hepsini bi sitedenmi aldın canım

Bakalım bnde yarın kontrole gidicem ins balbocugum kilo almstir. Yoksa babasndan cekecegimz var. Bn kilo almadigim icin bebekde almiyor zannediyorum

Bakalım bnde yarın kontrole gidicem ins balbocugum kilo almstir. Yoksa babasndan cekecegimz var. Bn kilo almadigim icin bebekde almiyor zannediyorum
Canim bende òyle zannediyordum diyet yaptigim icin almaz zannediyordum ama 300 gram almis korkma bebisini cok iyi gòreceksin insallah

Buarada en son gecen hafta ici gittigimde bebisin kilosu 1 kilo 80 gramdi şimdi 1 kilo 370 gram 1 haftanin icinde 300 gram almis nerdeyse iyimi arkadaslar sizce diyet yapiyorum kilo almaz siye korkmustum
Hiç korkma alır bebek kilo. Benim annem kardeşime hamileyken çok midesi bulanıyodu kusuyodu kadın hiçbirşey yiyemiyordu birtek süt icebiliyodu ve ayva yiyodu ikisi midesini rahatlatıyodu onun dışında ne yese çıkarıyordu diyodu bebek çok zayıf olucak 3.500 kilo falan doğdu hiç beklemiyorduk o kadar o yüzden takma kafana doktorlar diyor bebek 3 3.5 kilo olsun gayet güzel bir kilo bebek için diyolar

Gelince resimleri mutlaka at canım sağlıkla gelsinler vaktinde bebişler. Hazırlıklar tamamen bitttikten sonra.

Ben 3 aylikken korkuyorum 1 aylikken daha 40 iniz cikmadan sanko daha zor ve daha riskli olur
Duruma göre bakıcam artık canım antalya hayal zaten şurdan arsuza bi kaç günlüğüne gideriz gibi geliyor sadece 2 saat sürmüyor zaten orasıda oğlan için gidicem yoksa bu yılda kalsa olur ne yapalım

Bende bugün sağlık ocağına gittim aşı yaptırdım. Tartıldım 59 kilo çıktım. Hamile kaldığım da 53 kiloydum 6 aylık oldu hamileliğin başından beri 6 kilo almışım çok mu acaba ya hayatımda ilk defa tartıda 59 u gördüm kendimi şu an çok sismanlams hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…