2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum için sadece çikolata almayı düşünüyorum hastaneye yani çünkü akrabalara uzagız kimsenin geleceğini sanmıyorum o yüzden çikolata yaptıran sadece lohusa şerbeti alıcam eve geçtiğimizde eve gelen olursa ondan ikram edicez bide çikolata lokum falan ikram edicez. Mevlute magnet falan yaptırmayı düşünüyorum. Siz neler planlıyosunuz

ben genelde orta hallıyım hıc öyle zayf olmadım
suan 71-72 yi göruyırum
hıc şok olmadım bende mı sorun var:) ömrümde ılk kez bu kılolardayım (Boyum kısa oldugu ıcın cok tabı bu kılo bende ) :)

canım ben genelde süse püse karsıyım cunku hepsı sonra çöp oluyo
yanı ben de gıdıyorum arkadaslar verıyo alıyorum bı sure evde duruyo sonra fazlalasınca hoop çöpe gidiyo

ama hevesı olanlar yapsın görunce de cok begenıyorum o ayrı

kısmetse cıkolata lokum vs dusunuyorum ben de
sadece yemelık seyler:)

bakalım tabı

Bende 77yi gördüm tartıda sanırım en kilolu hamile kalan benim 5 kilo aldım sadece ama kiloluydum zaten amann umrumda da değil bebek iyi olsun da kiloyu veririz inşallah

Duruma göre bakıcam artık canım antalya hayal zaten şurdan arsuza bi kaç günlüğüne gideriz gibi geliyor sadece 2 saat sürmüyor zaten orasıda oğlan için gidicem yoksa bu yılda kalsa olur ne yapalım

bizimde eylul sonuna antalya tatılımız var (1 yıl önce rezerve etmıstık:) )
bebek temmuz sonu agustos bası dogsa 36-37. hafta (en iyi ihtimal tabi benım için )
eylul sonuna 1,5 2 aylık oluyor
esım ve kızım cok ıstyr ama ben bılemıyorum
hayırlısyla saglıkla görelım de o gunlerı bakalım nası olacak

Evet doğumdan sonra bende sadece çikolata falan düşünüyorum mevlutten hatıra kalsın diye magnet falan yaptrcam kimisi evi süslüyor mevlutte ama ben o kadar şeye gerek duymuyorum. Anca doğum gününde evimi güzelce suslerim :)

valla sonuna kadar sabret madem o seni yıldırmaya çalışacak sen ondan önce davran
bende tatlı fazla sevmem ama bu ara yiyordum her gün bi dondurmam var
bir de ramazan yemek yiyemiyorum işyerinde diye kek falan yiyordum

ay napalım yapacak bişi yok

kilo demişsiniz ben şu anda 92,1 kg yim kim daha kilolu tartışmayalım istersen Minik kuzular 87,6 yla hamile kaldım

Doğumdan sonra nasılsa gidecek ama insan yinede tuhaf oluyor üst tarafım hala zayıf biraz bacaklarım kalınlaşmış birazda basen çıkmış bende ama çok değil bide doğal olarak karnım büyüdü boyumda biraz uzun şu an 59 olmam normal aslında ama bana çok geliyor

Sen 6 almissin ben 60 kiloyla hamile kaldim 70 800 ciktim 5 ayda diyet yaptigim icin 9 bucuga dùsmúsûm diyet yapmasam halim harapti

rofleli_kedi sabretmeye calısıyorum valla canım bakalım nereye kadar... yemek konusu ramazanda zorluyo evet benım annem cok yakın işime genelde ona gıdıyorum bugun gidemedım poğça falan yedım mıdem yanıyo şimdi dondurma olsada yanmasını alsa

valla serin serin pek iyi giderdi
iyi bari öğlen çıkıyorsan ben hep buradayım ama 1 haftası geçti bile diye teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…