2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde 56 57 hamile kaldm. En son hastenede 61 cikmistim bu gafta sağlık ocağında 59 da ciktim. Hamilelik iste görmediğin kilolari görüyorsun :) kilo alipda bole sevinecegimi hic dusunmemstm

Bu arada kızlar
ben aile hekimini değiştirmeye çalışıyordum
evime uzak sağlık ocağına bağlıydım
yakındaki de almıyordu

e nabızdan aile hekimini değiştirebiliyormuşuz
dün yaptım işlemi şimdi kontrol ettim hem sağlık ocağım hemde hekimim değişmiş gözüm aydın
değiştirme ihtiyacı duyan varsa oradan halledebilir

Sen oruc tutuyor musun hala. Bebis ne durumda. Acken nasil tepki veriyor. Doktorun oruc tutmana ne diyor

yok canım ya
ilk günü tuttum
3. gün sahur yaptım ezanla birlikte istifra ettim başlayamadım bile
daha da tutmadım resmen zor geldi sahura kalkıyorum eşim için ama ben tutmuyorum

doktor dikkat edersen sorun olmaz dedi cumartesi de sordum
iftarla sahuru iyi yap o arada 2 litre en az su iç kuru meyve falan ye dedi

ilk günü bebeğin hareketleri aynıydı
benimki zaten gece kuşu saat 20,40 da başlıyor hareketlenmeye
oruçluyken de farketmedi bir şey

Kizlar bn oruç tutuyorum. Bebeğin hareketlerinde bı değişiklik yok evdeyim disari çıktığımda yok yoracak sylerde yapmıyorum. Aclik suzulukda hissetmiyorum oruclu olduğumu unutuyorum hatta.. Ama dr.a gttigimde kilo alimi ve suyunda problem varsa tutmam daha. Ysrin sorucam zaten.

Ben hemen degistireyim 2 senedir ugrasiyorum aile hekimimi degistormeye uyuz oluyorum kadina bir d vitaminini bile yazmiyo kadin

Ben hemen degistireyim 2 senedir ugrasiyorum aile hekimimi degistormeye uyuz oluyorum kadina bir d vitaminini bile yazmiyo kadin
Yazilmak istedigin aile hekimine direk gidip bir form dolduruyorsun. Senin kaydini onlar talep ediyorlar. Ben bu sekilde degistim doktorumu

bende gebelikten beri uğraşıyorum kadın almıyordu doluyum diyordu
bi denedim oldu boşa stres yaşamışım

Yazilmak istedigin aile hekimine direk gidip bir form dolduruyorsun. Senin kaydini onlar talep ediyorlar. Ben bu sekilde degistim doktorumu

ona gerek yok işte :)
e nabıza giriyorsun aile hekimini değiştir diyorsun
sağlık ocağı ve hekimi seçiyorsun birkaç saat içinde değişmiş oluyor
zaten dolu doktorlar belli onları alamıyorsun

ona gerek yok işte :)
e nabıza giriyorsun aile hekimini değiştir diyorsun
sağlık ocağı ve hekimi seçiyorsun birkaç saat içinde değişmiş oluyor
zaten dolu doktorlar belli onları alamıyorsun
Ben doktoru kendim goreyim seceyim diye oyle yaptim. Bi kadin bi erkek doktor vardi. Kadin donk birseydi bir de ebesi cok gencti. Ben de erkegi sectim. Meğer bunlar kari kocaymis ikisi de uyuz donk ama neyseki ebe tercihim dogru. Ebe yuzunden kaldim

benim ebem iyiydi aslında ama
sağlık ocağı çok ters işte

benim 2 arkadaşımda bu aldığım doktora gidiyor aynı mahallede oturuyoruz çok ilgili dediler
bakalım memnun kalacak mıyım

benim ebem iyiydi aslında ama
sağlık ocağı çok ters işte

benim 2 arkadaşımda bu aldığım doktora gidiyor aynı mahallede oturuyoruz çok ilgili dediler
bakalım memnun kalacak mıyım
Benim doktorum kòtú ebem iyi hemde arkadasim bizamana kadar onun ic9n doktora bisey demedim ama kadin bildigin uyuz

Walla hava degisimini dusunmuyor degilim. O zamana 3 aylik olur etkilenir mi etkilenmez mi kestiremiyorum. Hala cesaret edip rezervasyon yapmadim
Ben kizim 3 aylıkken arabayla keşan erikliye gittim 5 saat fln yolculuk surmustu yazlik bi ev tutmustuk eve girer girmez kizim ağlama krizine girdi dakikalarca ağladı o sırada hava degisiminden olduğunu anladik sonra bi alıştı bidahada aglamadı benide hiç zorlamadi denize bile bi kaç kere sokmuştum pek sevmisti

Biz de Elazigdan Antalyaya aracla gidiyoruz. Kayseride bir gece konakliyoruz. Toplamda 11 saat suruyor ama 5 gidip konaklayip 6 daha gidiyoruz. Hem yolculuk dusunduruyor hem de sonrasi. Gitsek bir dert gitmesek ayri dert. Yakinda gunu birlik gidecegimiz bir yer de yok. Yazin gölde babaannenin yazligiyla yetinecez gibi duruyor

Kızlar bn smdi oyun parkli yatak aldm. Yatak icin yan korumalardan almama gerek var mi.. internetttten bakdm smdi bulut yastik yapımlarına onlardan yapicam cok basit ve guzel.

İnşallah canım yarın görecem bakalım merak ediyorum çok bide şimdi etleniyolarya yerimm onları ben yaa. Seninkinin fotografı yokmu kız cimcimeyi görelim.

Kizlar aklima takildi size sorularim var 1soru bebegin kafasi dogum kanalina girerse soru 2rahim acilirsa nasil anlayacaz varmi bir yolu
canım açılma bikaç hafta öncesinden başlıyo zaten 1 cm -2 cm falan ama anlaşılıcak bişey değil kanala girmesi de aynı şekilde ben hiç hissetmedim zaten sancılıyken kanala girmişti

Yúkleyemedim canim boyutundan dolayi yúklenmiyo diyo kúcúltúyorum gene yúklemiyo
İnşallah canım yarın görecem bakalım merak ediyorum çok bide şimdi etleniyolarya yerimm onları ben yaa. Seninkinin fotografı yokmu kız cimcimeyi görelim.

Ben de 53,5 hamile kalmıştım şuan 60,5 kiloyum , kendimi yürüyen yumurta gibi gibi hissediyorum. Kızımda doğuma girdiğimde 60 kilo idim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…