2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sahi kilo demişken. Ben 66 ile hamile kaldım. 1 hafta sonra 6 ayım bitecek ve 78 kilo oldum. Şeker testim iyi çıktı. Aşırı bir yemek yeme isteğim yok. Hamilelik öncesi iştahım neyse o. Sadece ben ara öğün ekledim. Meyve ceviz çok arada fındık badem. Tatlıyla hiç aram iyi olmadı. Pirinç makarna yemiyorum. Çok arada makarna yaparım. Ama bu kadar nasıl kilo aldım hala anlayamadım. Şekerden korktum şükür yok. Normalde bünyem kiloya çok müsait değil. Size bakıyorum çok iyisiniz maşallah. Allahtan boydan kurtarıyorum. Ama sonrasında verememekten korktuğum doğrudur.Ekmek sadece kahvaltıda yerim. onuda iki dilimi geçmez

Herkes bebislerinin cogu malzemelerini aldi bem kızçeme daha hiçbisey almadim bugúnú yarina yarini òbúr gúne erteleyip duruyorum hayirlisi bakalim

Bende bugün tartıldım gebelikten belli 4 kilo almışım son aylarıda az kiloyla geçiririm inşllah ama zaten benim 1 haftadır iştahım çok kapalı hiç birşey yiyemiyorum resmen gözümü kapatıp zorla yiyorum sabah kahvaltısını falan öğlen hiçbirşey yemiyor akşamda eşimin iftarını bekleyip onla yiyorum ama oda az

Canım sen araba ve belik işini naptın
Ben ikiz bebek arabası almadım tek tek aldım birleştirme apratı kullanıcam

Canım bizim bir park beşiğimiz var onu yatak odasına yanımıza koyucaz gece için,ayrıca mobilya beşikli oda yapıcaz bitmek üzere oda bi kaç haftaya gelecek.araba hala bakıyoruz ama ben tek tek alıcam zaten kışa gelecek çok fazla çıkılmıcak dışarı yazada bir taşına gelecekler baston alıcam o zamn şimdilik düşüncem bu değişmezse :))

evet canım orası da batma yapıyo bide kuyruk sokumundan içten göbeğe ulaşan hayali bi çizgi çek o bölgem ağrıyo
Çatın ağrıyor cidden olur canım ağırlaştılar epey benim bebek aşağıda ondan ağrıyır ama bayadır geçer gibi oldu ama sürekli yatıyorum pek ayakta kalmamaya çalış dinlenirsen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…