2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin ödem olabilir mi canim. Tuzlu tuketiyor musun? Ceviz badem isini de taneye bagla. Avuc avuc yersen bosuna kalori almis olursun. Yoksa diger soylediklerine gore bu kadar cok kilo almis olman ilginc

Herkes bebislerinin cogu malzemelerini aldi bem kızçeme daha hiçbisey almadim bugúnú yarina yarini òbúr gúne erteleyip duruyorum hayirlisi bakalim
Sicaklar geliyor agirlasacaksin daha fazla erteleme bence. Ben iyiki zamaninda aldim parca parca diyorum. Suan hic hazirlik yapmamis olmayi dusunemiyorum bile. Rahatlik var ustumde. Yikamasi utulemesi bile ayri zahmet

Saka maka bebek agirlastigini hissettiriyor artik. Bu gunlerde ilk kez gobek deligim pörtlemeye yaklasti. Ve yururken daha fazla ağırlık tasidigimi hissediyorum. Hem vajinaya hem de bele daha fazla yük biniyor.

Ben markete de gitmiyorum dolanmak yasak eşimde ikidir tuzlu alıyor oda diyeyim bari tuzsuz alsın

Merhaba, çikolata ve kolonya siparişini internetten mi vereceksiniz? Nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Saka maka bebek agirlastigini hissettiriyor artik. Bu gunlerde ilk kez gobek deligim pörtlemeye yaklasti. Ve yururken daha fazla ağırlık tasidigimi hissediyorum. Hem vajinaya hem de bele daha fazla yük biniyor.
Benim belim iyice çukurlaştı ya seninde aynı mı

Ben markete de gitmiyorum dolanmak yasak eşimde ikidir tuzlu alıyor oda diyeyim bari tuzsuz alsın
Birak tuzluyu aslinda kabuksuz bile almamak lazim da. Kim ugrasacak kirip yemeyle. Kavrulmuslarda faydali yaglari trans yaglara dönüşüyor sadece kalori aliyorsun. Tohum olarak saglikli bitkisel yaglari almak icin kavrulmamis olmasi lazim canim. Bu aralar omega3 alimina dikkat. Zeytin soguk sikim zeytinyagi ceviz bol bol tuketelim

Dünde yazmıştın ben haftada iki alıyorum balık yağını fazlalaştırayım o zaman

Merhaba, çikolata ve kolonya siparişini internetten mi vereceksiniz? Nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Canim kolonya sisesini diger urunlerle ayni yere siparis verdim. Hepsi tek elden ciksin takim olsun diye. Çikolatayı bulundugum sehirde guzel bir cikolata dukkani var ordan siparis verip yaptiracam. Kolonya siselerini kolonyasiz istedim. 50cc sise suslemesini tane 2.5 tl ye yaptilar. Onlarin verdikleri kolonya guzel kokmaz diye kendim kaliteli bir sey alip doldurayim dedim

Benim belim iyice çukurlaştı ya seninde aynı mı
Hep cukurdu zaten. Ama daha mi fazlalasti ona dikkat etmedim. Kilom fazlayken popom geri ciktigi icin belim de cukur duruyordu. Simdi fos dedigim kilo gitti kalcam indi daha normal bir gorunume kavustum sanki. Bel cukurum rahatsiz etmiyor.
Bu arada ben su hibrit yataklardan aldim. Ay nasil farkediyormus yatak. Resmen fitik agrimi iyilestirdi. Belki omurgami da duzeltmistir olmaz mi olabilir

Haftada 2 degil gunde 1 tane al canim. Benim vitamin ilacimda var ve hergun aliyorum doktorum soyledi. Sen de bir mesaj at istersen doktoruna ama gunde 1 tane almanin zararı olmaz gibi
Her dr ayrı konuşuyor bi arkadaşıma her gün balıkmı yeniyor ki hergün alıyosun demiş drun yazdığı ilacıda zor buldum sipariş üzerine getirdiler o yüzden haftada iki içeyim dedim yoksa dr hergün için yazdı burada da hiç bulamam

Kızlar merhaba joie litetrax 3 travel sistem bebek arabası aldım kullanan yada alan varmı acaba

Bizdaha yeni evli sayılırız 4 yıl olmadı daha yatak çok yumuşak rahatsız oluyorum ama değişim için de erken diyorum dur bakıcam nasıl bişey o yataklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…