2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu sabah seker testi yaptırdım 50 lik 160 çıktı gelecek hafta 100 gr lik yapilacak biraz canım sıkıldı ..bizde 1 kilo sınırını geçtik çok şükür iki hafta önce 660 grm di simdi 1040 grm olmuş minnoşum

Balik yaginin balikla ne alakasi var. Eskiden etten sutten yumurtadan bile omega3 alinirmis. Bunlarda omega3 kalmadi sadece balikta var diye balik yagi deniyor kisaca. Simdi hersey ciftlige döndü ne ette ne balikta ne yumurtada hicbirseyde omega3 kalmadi. Bu yuzden vucudun omega3 :6 dengesi bozuluyor. Eksik kalan omega3 u yerine koymak lazim. Bunun gunluk mg miktari belli. Onu alacaz. Bu hergun balik yemek anlamina gelmiyor. Cok cahilce bir ifade kullanmis bence doktor.
Daha once buraya omega3 icin 4 sayfa kitap metni yollamistim. Omega3 cok gerekli ve gunluk miktar vucuda hergun verilmeli

Bizdaha yeni evli sayılırız 4 yıl olmadı daha yatak çok yumuşak rahatsız oluyorum ama değişim için de erken diyorum dur bakıcam nasıl bişey o yataklar
Hem visco hem sunger hem de yay teknolojisi birarada kullanilmis. Cok dolgun ve cok rahat yataklar. Esim bile diyorki belin seni iyi idare etti sanki. Simdiye kesin yataklik olurum diyordun. Seytan kulagina kurşun 2 kere fitik agrisi yasadim. Ve yatip kalktığımda geçmişti ki eski yatakdan fitik agrisiyla kalkardim

Okumuştum canım onun üzerinede dra söyledim yazdı ben dra dedim yumurta ile balık yemiyorum kızdı bana

Bizim yatak yumuşak biraz daha doğrusu vücudun şeklini alıyor sanırım fıtık için sert olması lazım değişcem de kendi evime taşınmayı bekliyorum

Okumuştum canım onun üzerinede dra söyledim yazdı ben dra dedim yumurta ile balık yemiyorum kızdı bana
Balik daha yenmez zaten. Yumurta da eger esin sana gezen tavuk yumurtasi bulabiliyorsa ye ihmal etme. Digerleri yesen ne olur yemesen ne olur. O tavuk gezecek börtü böcek yiyecek ki yumurtasi faydali olsun. Ben köyden getirtiyorum hergun olmasa da haftada 2 3 tuketmeye calisiyorum

Bizim yatak yumuşak biraz daha doğrusu vücudun şeklini alıyor sanırım fıtık için sert olması lazım değişcem de kendi evime taşınmayı bekliyorum
Idaş da hibrit yataklara bak canim. Biraz pahaliydi hatta kampanyali yataklar vardi cok uyguna. Ben masraf olmasin diye onlara yönelmiştim. Demek eşim ne kadar cekmis ki benim yatak soylenmelerimden en iyisini alalim rahat et dedi. Degdi mi kesinlikle degdi

Kizlar ben bugún 9 30da ara ògún olarak yiyecegim cevizi unutmusum 11 de aklima geldi ve yedim simdi ben acaba yarin sabah normalde 8 30da kahvalti yapmam gerekiyo am bu durumda kacta yapayim ògúnleri bozmamak icin acaba

Kizlar ben bugún 9 30da ara ògún olarak yiyecegim cevizi unutmusum 11 de aklima geldi ve yedim simdi ben acaba yarin sabah normalde 8 30da kahvalti yapmam gerekiyo am bu durumda kacta yapayim ògúnleri bozmamak icin acaba
Takilma o kadar ya. Uc bes cevizden ne olacak. Sabah kalktiginda acikmissan kahvalti yap. Degilsen vur kafayi yat... ben saatli beslenmiyorum walla.

Benim eşimde belim ağrıyor diyor o yüzden eve taşonınca bi kaç mobilya ile yatağıda değiştireyim diyorum aslında son çıkanını almıştık istikbal ametist ama bize yaramadı galiba

Takilma o kadar ya. Uc bes cevizden ne olacak. Sabah kalktiginda acikmissan kahvalti yap. Degilsen vur kafayi yat... ben saatli beslenmiyorum walla.
Diyete uyarken saatli besleniyordum seker iyi desi doktor ama bem genede dikkat edeyim dedim 9 da yaparim fazla gecmis olmuyo sanirim

Yiyemiyorum ne balık ne yumurta yıllar var çocukluğumdan bu yana yumurta yemem eşim getiriyor malum işi köylerde ama yiyemiyorum oğlana yediriyorum

Benim eşimde belim ağrıyor diyor o yüzden eve taşonınca bi kaç mobilya ile yatağıda değiştireyim diyorum aslında son çıkanını almıştık istikbal ametist ama bize yaramadı galiba
Istikbal benim de eski yatagimdi. Istikbal yatak firmasi degil fason uretim yapiyor. Idaş ya da isbir gibi sadece yatak ureten firmalari tercih etmek lazimmis. 14 yilda bu 3. Yatagim. Diger ikisinde yanlis marka secmistim hep. Bu sefer yatak firmasindan alacam dedim. Ona dikkat etmek lazim.

Yatasin yataklarinada gúzel diyorlar bende ondan almayi dúsûnúyorum

Diyete uyarken saatli besleniyordum seker iyi desi doktor ama bem genede dikkat edeyim dedim 9 da yaparim fazla gecmis olmuyo sanirim
Zaten o diyetisyenlerin saatli dakkali listeleri yok mu. Onlar zaten kendileri stres kaynagi. Bak benim de seker cikiyordu. Onemli olan ne yiyecegini bilmek porsiyonu abartmamak ve 3 saatte bir kere atistirmak. Simdi ben sabah tatli tatli uyurken sirf 8.30 da kahvalti yapilacak dedi diye kalkip kahvalti mi yapayim. Hic pasa gönlümü uzemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…