2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım tecrübeyle sabitledik bende bi yatak firması olsun diyorum bu kez iyi oldu bunu konuştuğumuz

Iste ben yapiyorum malesef bazen cok zor geliyo sen nasil yapiyorsun ara ògún saatlerini falan canim

Bnde çok aşırı balık tuketmiorum arada öyle yiyiorum acaba baslamam gerekir mi doktorada hiç sormadim aklıma glmedi
Bende bi aydır kullanmaya başladım bak arkadaş doğru söylüyor zararı yok bence kullanmanın kullandığn vitaminde yoksa ek olarak al veya vitamini değiştirsin drun canım ben vitamine ek olarak alıyorum

Bende bi aydır kullanmaya başladım bak arkadaş doğru söylüyor zararı yok bence kullanmanın kullandığn vitaminde yoksa ek olarak al veya vitamini değiştirsin drun canım ben vitamine ek olarak alıyorum
Kullandıgim viTamin elevit ayrica magnezyum demir ilacı kullaniorum cnm doktora bı sorarım yarin sms atarim

Senin ödem olabilir mi canim. Tuzlu tuketiyor musun? Ceviz badem isini de taneye bagla. Avuc avuc yersen bosuna kalori almis olursun. Yoksa diger soylediklerine gore bu kadar cok kilo almis olman ilginc
tuzda tüketmiyorum. ceviz beş tane yerdim üçe düşürdüm. badem 5 fındık 5 belki dedğin gibi ödrmdir. Yürüyüş yapıyorum. yürüyüşyen sonra ellerimi yumamıyorum. Alyans çıkalı çok oldu parmaktan. ödemse daha kolay gider doğumdan sonra

Allah yardımcın olsun canım ilk gebeliğimde acayip şiş bişeydim ama sonra dediğin gibi doğumdan sonra balon gibi indi

Iste ben yapiyorum malesef bazen cok zor geliyo sen nasil yapiyorsun ara ògún saatlerini falan canim
Ben sabah erken kalktiysam
7.30.da kahvalti
10 da ara ogun
13.00 de ogle yemegi
16.00 ara ogun
19.30 aksam yemegi
21.30 ara ogun

Sabah gec kalktiysam
11.30 gibi kahvalti
15.00 gibi ara ogun
19.30 aksam yemegi
21.00 ara ogun

Ama bu saatlere bakip birini atladim diye stres yapmiyorum. Vucut saatim olusmus tam acikip atistirmak istedigim saatte ara ogun saatim gelmis oluyor. Kendiliginden yemek aklima geliyor. Yemesem de dert degil. Yemegi erkene cekiyorum ozaman. Olur yani unutursun mesela ara ogun saatinde disardasin firsatin olmadi. O zaman bir sonraki ogunu erkene cekebilirsin. Sana fikir olsun diye saat yazdim. Yoksa ben saat tutmuyorum

Odemin var canim. Tansiyon durumunu takip ediyor musun. Ellerde ve ayaklarda fazla ödem ve tansiyon yuksekse aman dikkat. Tansiyon ne durumda

Tamamdir tesekkûrederim

Yiyemiyorum ne balık ne yumurta yıllar var çocukluğumdan bu yana yumurta yemem eşim getiriyor malum işi köylerde ama yiyemiyorum oğlana yediriyorum
Yumurtayi tereyaga kir karistir ustune azicik kasar rendesi gezdir. Kapagi kapat pissin. Yumurtanin kokusu kalmiyor ve cok lezzetli oluyor. Yumurtadan ben de tiksindim. Koy yumurtalari zaten agir oluyor. Koku aliyorum yiyemiyorum derken careyi boyle buldum. Dene istersen

Odemin var canim. Tansiyon durumunu takip ediyor musun. Ellerde ve ayaklarda fazla ödem ve tansiyon yuksekse aman dikkat. Tansiyon ne durumda
Canım burda öyle her ay takip yok. 12. haftada doktor gördü bizi ve 20 haftada gördü. O zaman tansiyonum normaldi. şimdi yarın randevum var yarın bakarlar. Bir dahada sanırım temmuzda olacak. doktor görüşmesi.

Teşekkür ederim. İndirime girmişlen alayıö dedim. Tek eksiği çift taraflı olmaması ama hiç kötü yorum duymadım
Benim oğlumun arabasi cift tarafliydi. Deki kac kere cevirdin de kullandin. Gereksiz bir ozellik. Arabanin denge merkezi degisiyor zor sürülüyor diye ben nerdeyse hic kullanmadim. O da eksik olsun bosver. Sanki bebekle mi yasayacak. Hepi topu kullanacagimiz 6 ay. Ahan buraya yaziyorum. Seneye nisanda baslayip kasim gibi kaldiririz. Bi dahaki yaza yuruyecekleri icin binmeyecekler. Tecrubeyle sabit

Ben yağa beyaz peyniri atıyorum üstüne de 1 yumurta kırıp çırpıyorum çatalla tavada. O kadar. Tadı da iyi oluyor, haşlamasından bıktım tiksindim. Kaşar da bir süre sonra bıktırdı. Beyaz peynir iyi gidiyor şimdilik.

Peki tansiyon aleti alip evde bakamaz misin. Simdi yasdan dolayi ben her türlü gebelik problemi yasayabilirim diye ki bazilari ölümcül olabiliyor eve nerdeyse kucuk bir dispanser actim yani. Seker cihazi tansiyon cihazi falan. Bi lab eksik kan tahlili icin. Gebelik zehirlenmesi var belirtilerinde el ayak de ödem ve tansiyon var. Bir de idrar tahlilinde protein olmali. 3 bulgudan sadece odem var sende ama bana doktorum el ayak yuz cok siserse odem olursa haberim.olsun demisti. Ben se okudugum icin neden uyardığını biliyordum. Aklima geldi sana yazayim dedim

Kasari tek basina yiyemiyorum ondan da koku aliyorum. Yumurta uzerine kasar olunca lezzetli oldu. Beyaz peynirle de guzel oluyor tabi. Onu omlette kullaniyorum. Patates veya sekeri olan icin kabak kup kuo dograyip soteliyorum. Ustune biber biraz kizarinca domates ekliyorum. Domatesler de yumusayinca ustune peynirli yumurta cirpip döküyorum. Hem cok besleyici hem de yumurta yemis oluyorum. Kiz canim cekti yarin sabah yapayim :)

Çok teşekkürler. Yarın ödem olayını söyleyeceğim. Çok kilo adım ödem olabilirmi diye. Tansiyon aleti almayı düşündüm ama hiç anormal bir durum olmadı erteledim. Bu haftadan sonra aspirin başlatacaklar. İlk muaynede 25. hafta bitince başlanacsk damişti ebe. İlk bebek sıfır tecrübe ve hiç kimsem yok yakınımda. Allahtan buraya geldim takip ediyorum. iyi oldu.

oğlumda bi kere bebek için zorla yiyeyim dedim sebzeyle falan o gün kahvaltı yapamadım çocukken çok tiksindim sanırım bilmiyorum ağzıma sürmüyorum işte o yüzden de vitaminlerime dikkat ediyorum tek doğal yiyip içtiğim et ve yoğurt başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…