2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gazelim_24 ben hem sağlık ocağımı hem de hekimi değiştirdim
Sisteme girip hemen bakabilirsin

Yatak konusu geçmiş benim isbir marka 5 sene önce bin tl gibi bi rakam vermiştik ama hiç memnun değiliz güya ortopedik ama hiç rahat degil biraz daha geçsin değiştirmeyi düşünüyorum



Ya kızlar gebeliğin basından beri hiç wc sorunum olmadı
Kan ilacına başladım 3 tane ictim ve su anda wc çıkamıyorum ne yapcam Öner’iniz var mi
 
Bana magnezyum yardım ediyor canım. Yanına bir de erik
 
Bir bardak sütü bir kaşık Türk kahvesi ile kaynatıp içince başlarda işe yaradı. Sonra vücut ona da alışınca fayda etmemeye başladı. Geçenlerde yine çok kötü oldum dr bana Becunis hap yazdı akşamları bir tane içebilirsin dedi. Çok kötü olunca onu içiyorum sabah tuvalete zor yetişiyorum.
 
Magnezyum kullanmıyorsan ilk kullanmaya bailadığında ishal ediyor canım yardımcı olur belki
 


Kan demir ilaci bende yapmisti. Sistim cok rahatsiz oluyorum dedim doktora gecen kontrolde. O zaman ilaci segistirelim dedo baska bir ilaca gectik. Ama amgnezyum da basladim bacak krampi icin, ikisi birden olunca sorun ortadan kalktı.
 
Çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu bilgi benim için. Kabızlık için bol su iç canım bide gün içinde bir kaç kere kayısı bide yürüyüş iyi geliyor
 
Kizlar öneriler icin cok cok sağolun

T TubaSude hakkaten iyi geldi

Minik kuzular magnezyum bitmişti bugun aldım onu da belki ikisini içince sorun olmaz sonrasında

P papatya342 yarında tekrarlarsa doktoru arayıp değiştirelim ilacı diyeyim ne menem bisimis bi de korktum saka gibi


gazelim_24 valla aile hekimi olayi benimde basıma belaydı 1 kişinin bile işine yararsa ne mutlu bana
 
Sonra yiyeceğiz ki süt olsun. Zor gider gibime geliyor. Bebeler iyi olsun da.+2-3le kurtarırız inşallah
Olsun zaten üç dört kilo doğumda gider karnında ağırlığı var çünkü. İnşallah bakalım alsakta sorun değil bebek doğsun da ilk sene olmasa da ikinci sene diyetle falan fazlalıklar gider Allah'ın izniyle
 
Herkes bebislerinin cogu malzemelerini aldi bem kızçeme daha hiçbisey almadim bugúnú yarina yarini òbúr gúne erteleyip duruyorum hayirlisi bakalim
Bende daha giysi olarak bişey almadım. Bebek odasını pusetini aldık. Annem yelek hırka falan ördü ödüyorda daha. Battaniyeleri annem yaptı zıbın çamaşır falan hep annem aldı. Yan beşikte aldı annem. Anneme diyorum dur daha ben bişey almadım bu gidişle sen tamamlıyacaksın diyorum kadın hergun çarşıya çıkıp bişey alıyor resim atıyor bunu aldım şunu aldım diye benden daha çok meraklı valla
 
Oo sen baya iyisin. Ya demek ben senin gibi yeseydim hiç kilo alamıyacaktım. Canım hep tatlı istiyor hergun yiyorum. Sadece üç dört gün doktor suyun fazla deyince korktum yemedim ama detaylı ultrasonda doktor herşey normal deyince ben yemeye devam ettim :) pilav falan da yiyorum ekmekde yiyorum. Meyve sebze de çok yiyorum. Ama ben tatlıyı pilavı falan abartmadan yiyorum. Hamilelik bunyeyi değiştiriyor. Demek ki sana kilo yaptı.
 
Bizim buranin havasi aldiriyor galiba canim.ben de asiri kilo aldim.senin 2 katini nerdeyse.ama 52 idim 73um simdi.boyum cok kisa degil diye belki etraftakiler sadece gobek cikmis diyorlar.ama yemisim 20kg gobegi.kilo almami gerektiren hicbir durum yok gorunurde.tarti yalan atip duruyor iste.
 
Ben hiç hamile gibi değilim hala. hiç sorun yaşamadım. Yürürken bile eşim söyleniyo hamilesin yavaş yürü diye Kilo dışında herşey fazla normal. Ben değil o aşerdi. Ne biçim hamilesin hiç canın bir şey çekmiyo. diyip duruyo hala.
 
Bende boydan kurtarıyorum. Ağustos 31 e kadar bi on kilo daha koyarım üstüne gibime geliyo. Bebekler sağlıklı olsun tabiki bizde sağlıklı olalım kilo verilir.
 

Ben de 53,5 hamile kalmıştım şuan 60,5 kiloyum , kendimi yürüyen yumurta gibi gibi hissediyorum. Kızımda doğuma girdiğimde 60 kilo idim
Heyyy sen kirmiziyi yedin cik bakim disari.cok almissin valla masallah.bu kiloyla imkani yok burda kalamazsin.ben 21 kg aldim ya.pilates topuna dondum.agzimi aciyor muyum artik?hayir.neden? Cunku zamaninda Nesrinay arkadasimiz bana moral vermisti ama yalanmis o destek demek.
 
Bende boydan kurtarıyorum. Ağustos 31 e kadar bi on kilo daha koyarım üstüne gibime geliyo. Bebekler sağlıklı olsun tabiki bizde sağlıklı olalım kilo verilir.
Ilkinde 72 ile dogurdum. +17 ile.1 seneden az surede verdim.11 ay emzirince mecbur bol vitaminli yedim de yedim.simdi astim kendimi.beni goren Somalili sanip korkuyordu.amerikaya dogru yola cikmis durumdayim.bebisler saglikli olsun da kendime guveniyorum veririm ben.sen simdi bile bu kadar saglikli besleniyorsan sonra hemen toparlarsin bence.hem cok kilo aldigini dusunmuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…