2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ılk hamılelıgımde 9 ay boyınca kendım yaptım cok zorlanmadım hatta
ayna vs ıle halledıyodum
suan asla göremıyorum ve cok cok zorlanıyorm

ben de de ara ara oluyo canım
normal sanırım
ama yarın doktora sor bakalım ne dıyecek merak ettm ben de

D Doga27 bende suan cok zorlanıyorum ilk de de zorlandım bir ara tüy dökücü kullandım ama zararlımıs sonradan yapmadım acıkcası yarım yamalak oluyor doğumda ne yapıcaz bılmıyorum bu özel bölge knusunu

Ya kizlar burda gormek istenmeyen kisiler nasil engelleniyor kisiler engellenince mesajlari da engelleniyor mu gereksiz iki kisi arasinda muhabbeti okumaktan sıkıldım bi fikri olan parmak kaldirsin

canım senın hiç kasmana gerek yok o glukozda 4-5 baklavaya eşit şeker var o yuzden oyle cıkmıs normalde kasma ipin ucunu kacırmadan devam et bence

Evet ama tok gittiğim halde cok dusuk çıktı az yedim dedim ama ayni çıkması da bi garip pogaca yedim börek yedim kahvaltıda son zamanlar tatlıdan uzak durdum genelde beyaz ekmek yemedim Onun etkisi ki oldu acaba bana cok dusuk geldi

Bende Medipol Mega Üniversite Hastanesine gidiyorum. Doktorum Yrd.doç. zorunlu sezeryan 3.100 tl 2 gece yatış bebeğin ilk aşıları falan ücrete dahil ekstra oda için falan fiyat söylemediler odaları gösterdi büyük de var küçük de o an ki boşluğa doluluğa göre odanızı ayarlıyoruz dediler. ( Normal doğumda mesai saati dışında olursa nöbetçi doktor doğum yaptırıyormus kkendi doktorunu istersen +1000 tl ücretle geliyorlarmış.)

eger ındırımlı fıyatlar degılse pazarlık yapılıyor dıye duydum canım
fıyatlat makul ama özel hastaneye göre
benım anlasmam olmasına ragmen bu rakamların 2-3 katı

Acıbadem'de mi yapacaksın canım benim duyduğum en pahalı Acıbadem hastanelerinde

benim doktorum maalesef hiç bir şekilde gelmiyor canım mesai saati dışında nöbetçi doktor doğumu yaptırıyor.

istanbulda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama buradaki bir çok yere göre çok iyi
benimde normalde sezeryanda 2500 tl ama epudural vs fark var mı bilmiyorum hiç

inşaallah bir sıkıntı çıkmaz, zaten doğum başlı başına stresli bir şey bakalım.

Artık sezaryen fiyatlarını keyfi ve zorunlu olarak ayırıyorlar mı

benim doktorum maalesef hiç bir şekilde gelmiyor canım mesai saati dışında nöbetçi doktor doğumu yaptırıyor.
Ya bu uygulama gerçekten çok saçma sanki devlet hastanesi herkes kendi hastasiyla ilgilenip doğumunu yaptırmalı. Ayrıca geliyorsa bile +1000 tl de çok fazla en az yarısı olmalı. Normal doğum yapamayacağım için bu konuda rahatım ama normal olsa kendi doktorumun dogumuma da girmesini isterdim tabi. Inşallah senin doğumun mesai saatine denk gelir de doğumuna kendi doktorun girer.

Sağlıklı şeyler yemeye çalış birşey olmaz canım emzirince rahat kiloda veririz

ENDİŞE Etme ama kontrolünde doktoruna söyle bilemedim bazı annelerde mide yanması filan olur az yerler ama istahsızlık doktorun daha doğru bir bilgi verir sadece endişe etme cnm
Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum Cuma gidicem dktra kısmetse

Benim ikiside 81 cikti 2 hafta önce şeker yükleme
Yaptım açlık 79 tokluk 140 cikmisti cok fark çıkınca arada sasırdım,

Kendimce bi kontrol ettirmek istemiştim kahvaltımı yapıp gittim 1.saat üstelik pogaca börek yedim gittim anlamadım
Ctesi kontrol var doktoruma danisicam kendimi boş yere kasmayayım

Ya kizlar burda gormek istenmeyen kisiler nasil engelleniyor kisiler engellenince mesajlari da engelleniyor mu gereksiz iki kisi arasinda muhabbeti okumaktan sıkıldım bi fikri olan parmak kaldirsin

adımın üstüne tıkla
göz ardı et de
tamamdır
bir daha görmüyorsun mesajları

o da kötüymüş ama belki şansına onun nöbetçi olduğu gün denk gelir

belki kana yavaş karışıyordur hamur işi
doktor bakalım ne diyecek stres yapma sen şimdi

selam kızlar eve tansıyon aletı alıcam artık dıkkatlı olmak gerekıyorda sızın tavsıye etcegınız marka model falan varmı uygun bişe
Canım sağlık ocagında ölçüyorlar zaten. Bengidip çtürüyorum hemde bir yerde yürüyüş oluyor. Bana dr 40 dakika yürü dedi hergün. Öteki türlü evde otur otur şişerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…