2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sağlık ocagında ölçüyorlar zaten. Bengidip çtürüyorum hemde bir yerde yürüyüş oluyor. Bana dr 40 dakika yürü dedi hergün. Öteki türlü evde otur otur şişerim

nasıl gidiyor canım
kontrolün ne zaman bi dahaki

bu arada Sabirsiz61 nerde nasıl gidiyor acaba
istanbula gitti unuttu bizi

Bende duşta eldivenle almaya çalışıyorum ama goremedigim için tam temizlenmiyor. Jiletle alınca da iki günde çıkıveriyor. Sanırım gözümüzü karartıp kuaföre gitmek en iyisi :/

Bende yılşardır yaptırırım ama hamilelikte biraz korktum açıkcası. Bir çok kişi yaptırmış. Bende yaptırdım çok rahat valla.

Bende duşta eldivenle almaya çalışıyorum ama goremedigim için tam temizlenmiyor. Jiletle alınca da iki günde çıkıveriyor. Sanırım gözümüzü karartıp kuaföre gitmek en iyisi :/
kuaföre gitmek mantıklı ama onuda kasılmaya neden olur dıye doğuma yakın gidicem inşallah

Maşallah canım. Bebişin gelişimi iyi, sıkıntı yok.

bam telime bastın
dr alttan muayene edicem diyecek diye aklım çıkıyor
tüy dökücü kullanma diye nette okudum jilet de temiz olmuyor
kuaföre gidicem ama bi daha gidemem aynı yere diye utanıyorum resmen
Bende utanıyorum ama mecburuz. Birde bana bayan bir hoca kuaföre orayı aldırmanın haram olduğunu söyledi ama ne yapalım göremiyorum doktora da öyle gitmek istemiyorum insan utanıyor zaten. Artık Allah affetsin diyip gidicem mecburiyetten. Tuylerim az olsa evde çaresine bakarım da tuylerim çok al al gına geliyor bana doğumdan sonra da epilasyona gitmeyi düşünüyorum toptan kurtulayım bari

kuaföre gitmek mantıklı ama onuda kasılmaya neden olur dıye doğuma yakın gidicem inşallah
Alan kıza söylerim artık ona göre çaresine bakar. Ayda bir kere gitsem yeter zaten. Ben bacaklarımı kendim agdayla alıyorum fazla canım yanmıyor yansada aldırmıyorum oraya katlanıcam artık

Benimde oluyor canim yatakta neyse de gecen banyodan cikarken oldu allahtan kapiya yakindim seslendim esim geldi yoksa duserdim

Kizlar doktor bana bebegimin basi aşağıda dedi normal mi bu acaba. Bugun acayip sinirliydi korkudan bisey soramadm decavit kullaniyordum daha kullnma dedi.

rofleli_kedi 6 yada 7 si gibi gidicem canım. Merakla bekliyorum bakalım. Önceki doktorum ile de hala konuşmadım. Onunla devam etmeyeceğimi hala söylemedim. Yanına gidip söyleyeceğim ayıp olur mu acaba diyorum bir yandan da ama 2 kat fiyat ödemekte istemiyorum açıkcası.

doktorunu değiştirdiğin zaman haber vermene gerek yok ki bence
var mı ki
sonuç olarak gittiğinde yine yok yere muayene parası ödeyeceksin
bence bir şey bildirmek zorunda değilsin

aa bende gidicem o hafta
ama daha randevu almadım günü ayarlamaya çalışıyorum :)
sabah erken gidicem tahlil vereceğim için

her yerse dinden diyanetten bahsedip oruca gelince Saglikli insanlar tutmuyor canim bende bir gun tuttum içerde dort dondu aciktigini anladim o yuzden tutmadim bizim dinimiz hos goru dini bize oruc dusmuyor o yuzden iciniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…