2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya size birşey sormak istiyorum. Malum artık karın büyüdü ozel bölge alımı zorlaştı siz neler yapıyorsunuz bu konuda. Benim hormon bozukluğundan tuylerim çoğaldı sonra hormon ilaçları da iyice çoğalttı çok sinirim bozuluyor bu konuda. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama çok utanıyorum ya daha önce hiç kuaförde ağda yaptırmadım özel bölge icin.

ölçtürmek lazım bıde ınsan cok anlamıyor zaten yukselıp yukselmedıgını ölçmek lazım ...bende normalde cok rahat bi insanımdır ama söz konusu bebişlker olunca bide hormonların etkısıyle ınsan cok evhamlı oluyo valla lohusa sepetıne falan bakıyorum nettende daha bişe bgenemedım ve artık 2 ay kaldı benım daha eksıkler dolu

İyi canım bebek iyiyse problem yok. İnsanlar zaten felaket tellalı gibi herşey de bebeğe bişey olur diye tutturuyolar. Onlara kalsa doğuma kadar camdan fanusun içinde yaşamak lazım
sadece onlar biliyor anne olmayı. Ben kendimden çok düşünüyorum bebeğimi. Onlarda gereksiz vızırtı işte

Canım en güzeli kuaförde aldırmak geliyor bana burda aldırmıyorum ama Türkiye hep ağda yaptırıyorum burda tüy dökücü kullanıyorum malesef

bende tembellik hastalığına yakalandım
hiç bir işe elimi sürmeyip yatıyorum
mutfak dolaplarını boşaltcam kullanmadıklarımı kaldırmam lazım
lohusalıkta kv falan gelir kurcalamasın her yeri diye
yazlık kışlık ve giymeyeceğim herşeyi ayırmam lazım eşim diyor ki şişmeden yapalım
adam yapmaya hevesli ben yapmamaya

lohuse sepetinde 1-2 model hoşuma gitti aslında ama
o kadar para vermeli miyim onu bilmiyorum
kuzen almış benim bi ay var aramızda 60 a aldım dedi
cumhuriyet caddesinde bi yerden de
modeli benim tarzım değil muhtelemen senin de değildir

bu sonraki muayeneye gittiğimde çıkcam çarşıya bulursam sana da atarım

bam telime bastın
dr alttan muayene edicem diyecek diye aklım çıkıyor
tüy dökücü kullanma diye nette okudum jilet de temiz olmuyor
kuaföre gidicem ama bi daha gidemem aynı yere diye utanıyorum resmen

Kızlar yokmu yaa fikir verecek

Kızlar hastanemden fiyat aldım; İstanbul Koşuyolu Medipol Hastanesi.
Pazarlık olur mu bilmiyorum. 2 Haziran'da kontrolüm var gittiğimde görüşeceğim.

Normal doğum: 2600 TL
Zorunlu sezeryan: 3500 TL
Keyfi Sezeryan: 4000 TL
Epidural farkı: 900 TL

Suit oda farkı: 300 TL

göremiyorum görmeden su altında çalışan epilatörle duşta almaya çalışıyorum ne kadar düzgün alıyorum bilmiyorum çünkü göremiyorum zaten

o tembellik hastalığı bende kronıkleştı zaten evdeyken paso yatıyom senın bana göre alıncakların kalmamıstır benım daha var alıncaklar yapılcaklar odanın gelmesını beklıyorum yoksa baska bişeye konsantre olamıyorum valla atarsan sevınırım bende bulursam atarım sana bende pek para vermek ıstemıyorum

bugünkü oda görüşmemin sonucu
yine aynı
faturası kesildi lojistiğin almasını bekliyoruz
o horozu kesicem en sonunda o olacak

bugünkü oda görüşmemin sonucu
yine aynı
faturası kesildi lojistiğin almasını bekliyoruz
o horozu kesicem en sonunda o olacak
eşim sabah aradığında bugun 4 te gönderıcem kargo takıp nosunu gönderırım sıze demiş tuğbaacıgımm..cok merakla beklıyorummm doğrumu acaba dıye

rofleli_kedi bide bu haftasonu as merkeze gidersem lcw nın fonksıyonlu lohusa pijamaları var sitesınde ordada varsa alıcam bıkac tane evde gıymek ıcın, sen gıttıgınde varmıydı

eşim sabah aradığında bugun 4 te gönderıcem kargo takıp nosunu gönderırım sıze demiş tuğbaacıgımm..cok merakla beklıyorummm doğrumu acaba dıye

rofleli_kedi bide bu haftasonu as merkeze gidersem lcw nın fonksıyonlu lohusa pijamaları var sitesınde ordada varsa alıcam bıkac tane evde gıymek ıcın, sen gıttıgınde varmıydı

kadınla kanka olduk zaten
ece deyince otomatik soyadımı söylüyor

benim aklıma hiiç gelmedi pijama bakmak
koca kafam
anneler gnüydü ya çok kalabalıktı bir de dişim ağrıyordu alıp kendimi atayım dışarı derken
gittiğimde bakcam pijama da
evde son zamanlarda da giyerim pek iyi olur bulursam

eger ındırımlı fıyatlar degılse pazarlık yapılıyor dıye duydum canım
fıyatlat makul ama özel hastaneye göre
benım anlasmam olmasına ragmen bu rakamların 2-3 katı

ben aslnda kontrollu gıdıyodum kılo alımında
yanı yıne 7 kılo aldım tabı ama ramazan etkıledı benı
aksam 6 gıbı evde oluyorum cok acıkıyorm bıseyler yıyyorum mutlaka
bı de 8bckta esımle yıyorum ya da bı yere davet edılıdysek orada
ıkısınde de az yıyorum ama ıftar saatındekı ye yat modu oluyo
ınsallah kendımı duzene sokarım yoksa ne olur bılmıyuorum

istanbulda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama buradaki bir çok yere göre çok iyi
benimde normalde sezeryanda 2500 tl ama epudural vs fark var mı bilmiyorum hiç

adın ece mi bilmiyodum bak bende hakket nıye sormadıysam bence vardır ıyı olur almak uygundur bıdee oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…