2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen. Ben de onun sevdiği şeyleri pişirmem herhalde. Oradaki hayat imkânları buranın çok üstünde , herkes de gözünün içine bakıyor ağzından çıkan şey anında yerine yetiriliyor ama anne yüreği işte. Nasıl evlendireceğim ileride hiç bilmiyorum, damadı iç güveysi alırız herhalde ))))))

rofleli_kedi valla selenayda yakın iş yerıme hastanede yakın evime bazen gözlerım gıdıyo bulanık göruyomda tansıyondanmıs sanırım Allah korusun gebelık zehırlenmesı falan yapıyomus sureklı yuksek olunca sanırım tam bilmiyorumda ınsan tırsmıyo degıl

Su da var omega3 yag asidi almak icin konserve tuketmeye gerek yok bence de. Ceviz ve zeytinde de var. Gerci hayvansal bitkisel olarak kaynaklari yapilari farkli ama neyse o kisim uzun mevzu
Zeytini oldum olası sevmem . Cevizi artık görmek istemiyorum eskiden de pek işim yoktu. Evdeki kavanozu bitirince sakladım ortada boş görünce alıp dolduruyor sonra da kontrol ediyor azalıyormu yiyormuyum diye. Görmediğine hatırlamıyor şükür.

git git ölçtür oralarda anlarsın zaten dengesizliği varsa
gerekirse eve alırsın sonra

onlar tam ölçüyorlar ya

sorma yaaa ben ki rahatım diyorum
olur olmadık şeylere evham yapıyorum
günlerdir başımın sol tarafında bir zonklama var
ben diş ağrısı vuruyordur diyordum ama
acaba tansiyon mu ki yaa eve giderken ölçtüreyim bi

rofleli_kedi canım bıde sen lohusa pijaması aldınmı aldıysan nasıl bişeyler bu dantellıler falan hıc benım tarzım değil

ay sormaa ya
almadım daha
bi tane evde giymelik bişi almıştım o kadar

taşlı tuşlu istemiyorum bursayı gezdim istediğim gibi bulamadım bulduğum çok pahalıydı
muhtemelen 1-2 tane tek alt alcam beli lastikli üstüne de düğmeli bişiler

foto çekimi içinde ucuz ama şık bi pijama

ONTK maşallahh paşaya
geçen karnını da gördüm bak unuttum yazmayı
bu kız benim beynimi yiyor
maşallah nasıl belli dışardan
benimkisi yağlardan kendini hissettiremiyor :)

İyi canım bebek iyiyse problem yok. İnsanlar zaten felaket tellalı gibi herşey de bebeğe bişey olur diye tutturuyolar. Onlara kalsa doğuma kadar camdan fanusun içinde yaşamak lazım

Merhaba gebişler
Bizimde kontrolümüz yarın çok özledim ballarımı 1 ay oldu görmeyeli bakalım boylar postlar ne durumda
2 gündür bende garip bir karın ağrısı var regl olacak gibi ama ara ara geliyor akıntı vs yok peçeteyle dolaşıyorum acaba yine rahim büyümesi midir bu ?

Doktordan ciktm ve mutluyum cok sukur. Mesajları okuyamadm eve giidnce okucsm. Sizi blgilndireyim dedm. Bocugm bir hafta onde cikti sağlıklı oldugunu gösterir bu degilmj? Bide 1040 cikti kilosu nasil . Doktor iyi dedi. Bnde hic kilo almamisim sevileym mi uzuleyim mi bilemedm. Esime dedm kilo almamis ne demk almamis doktora sorsana neden kilo almasigini diyo :) saka dedm. Tahlil verdi onlari yarin yaptiricam. Cok mutluymm kiii

Gözünaydın canım çok güzel maşallan bebişine ayın 1 de gittiğimde benimkide 1130 gramdı biraz önce bende tartıldım aldığım 4 kilodan 1 kilosunu vermişim bende bebiş be olmuş onuda bu hafta göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…