2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ablamın ilk gebeliğinde doktor babanın boyu kısa mı,bu çocuk cüce olacak demişti.ablam o doktoru değiştirdi,doğuma kadar hep aklında aynı şeyler döndü durdu ama maşallah kızımız gayet boylu poslu..bence canını sıkmamalısın

Ben yatagıma geciyorum müzik açıyorum şarkının yarısında dalıyorum hemen uyandıgımda sabah olmuş oluyor. Müzikle denedinmi canım kız bol yastık müzik koltuk herseyi dene bakalım.
Seste uyuyan biri değilim canım çıt çıkmayacak benim uyuduğum yerde amannn ben yine delirdim yüZüstü yatamıyorum diye galiba

Haha dikkat et canım ben 1 ayı gecti 61 kilo 400 de kaldım kilo almıyorum dikkat ediyorum. Ben zayıflıyorum oğluşumda tombikliyo. Sende basla kuzum doğuma az kaldı rahat kilo vermemiz için dikkat etmemiz lazım.
Epeydir sadece ana öğünlerle meyve yiyorum ama ben bi yere çıkmıyorum hareketsizlikten birazda

Epeydir sadece ana öğünlerle meyve yiyorum ama ben bi yere çıkmıyorum hareketsizlikten birazda
Olabilir canım ben çok hareketliyim hiç durmuyorum bide dikkat edince gidiyo kilolar bide ben sadece sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyorum günde 2 öğün.

ikincilerde genelde daha çok alınıyo heralde canım ben de çoktan ilkinde doğuma gittiğim kiloyu gördüm geçtim daha da çok kilo alınacak aylara yeni girdik

Çok huzursuzum en baştaki halime geri döndüm ne yana dönsem bir türlü uyku tutmadı sinirlerim çok bozuk
Al benden de o kadar gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum, hepsinde ayrı huzursuzluk bir sıcak basıyor, bir kabus, bir üşüyorum, bir ağrım oluyor derken sabah oluyor

Korkacaksın bunlardan birde benim iki tane olacak şuan kendimden şüpheliyim ya yetemezsem diye

Ya düşünme hiç öyle
sen şimdiden ikisine de yetiyorsun
senin yerinde sorumsuz biri olsa çocuğu birine gönderir yatardı 9 ay boyunca
o yüzden ikisine de misler gibi annelik yapacaksın

Olabilir canım ben çok hareketliyim hiç durmuyorum bide dikkat edince gidiyo kilolar bide ben sadece sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyorum günde 2 öğün.
Abur cubur çok yiyordum kestim onu ama kapı dışarı çıkmıyorum ki canım az da yesem eritmediğim için kilo olarak kalıyor

Al benden de o kadar gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum, hepsinde ayrı huzursuzluk bir sıcak basıyor, bir kabus, bir üşüyorum, bir ağrım oluyor derken sabah oluyor
Vallahi canım sözde diğeri doğmadan uykumu alacaktım ama ne hallerdeyim bak kabuslarıda unuttum sen söyledin

Ya düşünme hiç öyle
sen şimdiden ikisine de yetiyorsun
senin yerinde sorumsuz biri olsa çocuğu birine gönderir yatardı 9 ay boyunca
o yüzden ikisine de misler gibi annelik yapacaksın
Canım benim çok tatlısın ben oğlum olmadan 5 dk duramam bazen babasıyla bile gitse ki bemden daha iyi bakar oğluna aklım kalıyor gitsinde az rahat yatim diyorum 1 saat imkanı yok uyuyamıyorum meraktan

canım 34 cm ıyı bence
soncta daha dogmalarına ortalama 8-9 hafta var
sımdıden sonra gelısımı daha hızlı olur dıyolar
ortalama bebeklerın de 50 cm dogdugu dusunulurse bana normal geldı

benım ılk kızımın ölçümlerini ayrı ayrı yapıyodu doktor
kafasını ayrı, karnını ayrı, bacaklarını ayrı ölçüyordu
kafa çapı hep gerıden gelıyordu
nıtekım dogdugunda ortalamanın bıraz altındaydı kafası , sorun olacak kadar degıldı hamdolsun tabı
yanıı 1-2 haftaya cok takılmamak lazım
fazlası olursa zaten doktor ona göre hemen söyluyıo

ikincilerde genelde daha çok alınıyo heralde canım ben de çoktan ilkinde doğuma gittiğim kiloyu gördüm geçtim daha da çok kilo alınacak aylara yeni girdik
Ben ilk kızımda 22 kiloyla girdim doğuma şuan, 9 kilo aldım 15 ila kapatırım, kızımda cok tecrumesizce herkes ye diyordu bende yedim, cok şişman oldum şimdi pişmanım o kiloyu veremedi, bu seferde dikat etmeme rağmen kızımdakıne göre az ama normale göre cok alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…