2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım etrafımda anne baba esmer olup sapsarı cocuk doguranlar cok var
renklı gözlu vs
ya halaya ya dedeye vs cekıyolar
bazen dua edım dıyorum Allah ım kızım renklı gözlu olsun dıye
sonra ilk kızıma haksızlk olcak gıbı hıssedıyorum ne alakaysa:)
Allah ım gören gözlerı işiten kulakları hayırla konusan dilleri olsun dıye çeviriyorum duayı:)

ben ılkınde 13 kılo aldım 36. haftada dogum yaptım
sımdı normal gıdıyorum ama ılerıkı haftaları görursem 13 kıloyu geçerım bence, bi de bu sefer ılkıne göre +9 kıloyla hamıle kaldım

tek bildiğim sey bence ıkıncıler de göbek daha cabuk cıkıyo ortaya
az da kılo alsan cokda kılo alsan ıkıncı de 4. ayda bellı edıyo kendını benım gözlemledıgım yanı

Haklısın benimde göbeğim erken cıkdı hemen tabi cikan göbek bebek değildi, ama cabuk beli oldu, benim kızımdan kalan +7 kilom var, 15 tamamlarsam yine 22 kilo fazlam olmuş olucak, 5 kilo hemen gitmişdi bende bundada gider daha sonrada 10 kılo daha gitdi bakalım bunda nasıl olucak, ne kadar kilo nun onemi yok bebek iyi olsun desemde aynaya bakmakdan korkmak isdemiyorum.

Sonuçları göstermeye gldm ve moralim bzuldu Kan uyuşmazlığı pozitif cikti negatof çıkması gerekiyordu. Baska bir test istedi bizim hastebeye yapmiyor dedi üniversite hastenesne sevk etti.. en son vurulduğun kan uyuşmazlığı yüzünden de pozitif gozukebilir dedi. Moralim alt ust oldu dua edin ins birsey cikmasin. Pazartesi gunu gidicem.

son iki gündür sancı vuruyor akşamları. 1 tane vuruyor geçiyor ama ben yerimden zıplıyorum.
acı eşiğim yüksek diyordum, eğer bu sancı doğumda 3 dk.da bir girecekse mahvoldum

Benim bugun kontrol vardi. Kandaki hemoglobin dusmus, demir ilacina baslatti onun disindaki olcumler iyiydi. Son 1-2 haftadir hareket miktarim da artti (haftada en az 3 kez havuza gidiyorum ve her gun 15000+ adim yuruyorum). Buna ragmen sali gununden persembe gunune 2 gunde 2 kilo aldim Carsamba sabahi uyandigimda karnim bariz buyumustu, bir gecede nasil oldu anlamadim! Seker cikmadigi icin ev yapimi kek, pasta, meyve, ekmek vb. tuketiyordum. Sanirim bu son 3 ay kilo alimi hizlanacagi icin ben de diyet yapicam, en azindan pasta borek isini kesmem gerekiyor.

ultrason görüntüsünde değil canım obstetrik varya takip kartımız oraya haftamın altına not düşmüş..hafta olarak 28+3 üz ama FL yani uyluk kemiği 27 haftada
Ultrason olcumlerinde hata payi da olabiliyor en az birkac gun. Sizin soylenen gunle fark cok yok, o nedenle onemli degil demistir doktorunuz, sadece takip etmek istemistir.

ne kadar geriden geliyordu canım kaç hafta?

gerçekten mi ya :) gerçekten boyunun kısa olmasını kafama takmıyorum sonuçta bende 61 boyundayım..ama bu gelişim geriliğiyse o problem

Kızlar akşama eşimin iş yerinin iftarı var , sabah eşim işe giderken diyor ki “akşam battaniye falan sar karnına da azıcık belli olsun” Yaranamıyoruz adama sürekli ye ye ye hiç susmuyor

Belli olunca da benim gibi "karpuz güzelim" diye seviliriz
Eşinin işyerini taktir ettim bu arada ne güzel eşlerle beraber iftar veriyorlar. Bizimkine sadece çalışanlar davet edilmiş , git dedim gitmedi, ailem ne yerse ben de onu yerim dedi geldi dizimin dibine

Kizlar nasilsiniz? Bugun esimle Antalyaya geldik, allaha cok sukur ucus sirasinda hicbir problem olmadi yulculugumuz cok iyi gecti. Doktorumla’da bugun konustum, vajinal kultur tahlillerim gelmis, bakteri cok sukur gitmis, hersey temiz dedi, icim cok rahatladi. Sizi opuyorum. Antalyadan selamlar

canım bılmedıgımden soruyoırum
pozıtıf cıkınca ne oluyor? takıp mı, ilac tedavısı mı?

Canım kan uyuşmazlığı hakkında pek bilgim Yok ama inşllah önemli bir durum değildir anlattıkların

Gözünaydın canım iyi tatiller havuza falan girersen dikkat et mikrop kapma tekrar

Reactions: D-E
Güzel tatiller canım. Tahlillerin ve yolculuğun güzel geçmesine sevindim

Canım üzme kendini,olmayacak bir şey de üzüntüsen oluyor. Ben bu konuda bilgisizim ama kızların anlattıklarına göre kan uyuşmazlık iğnesi yapılınca sorun kalkıyor değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…